Achteropstap

Achteropstap

Met bewezen technische deskundigheid en jaren van productie ervaring is de Travall Commerci?le Achter Opstap de eerste variant in een serie van commerci?le voertuig accessoires met een hoge kwaliteit, van ’s werelds toonaangevende producent van op maat gemaakte auto accessoires. De Travalll Achter Opstap is een essenti?le accessoire ontworpen om de toegang te vergemakkelijken en auto’s te beschermen tegen al die dure stoten en krassen.

 

We hebben gekozen voor de best beschikbare materialen. De stalen bevestigingsteunen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat, waardoor ze uitstekend beschermd zijn tegen corrosie. Hoewel de achter opstap niet is voorzien van parkeersensors, zijn er wel gaten voorgeboord voor een probleemloze montage met eventuele parkeersensors. Ook is het voorzien van een inwendige kabelgoot voor een veilige installatie van de sensorbedrading. Met de Travall Commerci?le Achter Opstap zult u nooit teleurgesteld zijn.

 

Zoals de meerderheid van Travall’s producten, is ook deze hoogwaardige aluminium achter opstap voertuig specifiek, gebruik makend van de exacte specificaties van de meest populaire modellen. Dit betekent dat de montagebeugels gemakkelijk in de al bestaande gaten passen, zonder te hoeven boren. Uiteraard wordt de achter opstap geleverd met uitgebreide instructies en alle benodigde bevestigingsmiddelen. Bovendien is de achter opstap lichtgewicht en toch sterk met een ontwerp gebruik makend van een aluminium extrusie.