• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Audi

Bij Travall weten we dat het beschermen van het interieur van uw Audi niet altijd gemakkelijk is, vooral als u reist met energieke honden. Daarom hebben we een slijtvaste rubber kofferbakmat ontworpen die een perfecte bescherming zal bieden voor de Audi A3, A4, A6, Q3, Q5 en Q7. Het is slechts een onderdeel van het uitgebreide aanbod van Audi accessoires dat we hebben ontwikkeld om uw auto te beschermen tegen modderige poten, smerige laarzen en ieder ander item dat het interieur van uw voertuig kan ruïneren.


Omdat ons assortiment van Audi kofferbakmatten op maat gemaakt is specifiek voor uw model, kunt u verzekerd zijn dat het perfect zal passen, en het is net zo gemakkelijk om te verwijderen indien niet gewenst. De bevestigingspunten in de kofferruimte zijn gemakkelijk toegankelijk. Gemaakt van een stevige SBR rubberen samenstelling, wat veel voordelen heeft ten opzichte van rubber dat ofwel plastic of natuurlijk is, hebben onze matten een antislip ontwerp en een unieke verhoogde buitenrand wat betekent dat het interieur van uw Audi beschermd is tegen enige morsingen. Als u regelmatig een hond vervoert in uw auto, zult u blij zijn om te horen dat onze kofferbakmatten ook voorzien zijn van een langhoudende vanillegeur voor een extra frisheid.

Er zijn veel dingen die gemakkelijk de kwetsbare kofferruimte van uw auto kunnen ruïneren. Dus waarom zou u niet investeren in deze stevige, voertuigspecifieke Audi Kofferbakmat voor een fantastische bescherming tegen alledaagse slijtage? Het kan een van de meest praktische Audi accessoires zijn die u ooit zult aanschaffen.