• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor BMW

Bij Travall bieden wij online een ruime collectie auto-accessoires voor uw BMW inclusief een selectie van BMW hondenrekken. Onze collectie bedient zowel oudere modellen als nieuwe, van een verscheidenheid aan leeftijden. Door vandaag uw BMW hondenrek online bij ons te kopen, zult u voortaan genieten van een veilige en plezierige reis door u, uw passagiers en uw huisdier.


Onze hondenrekken zijn speciaal ontworpen om bescherming het bieden aan uzelf en uw hond terwijl u in uw BMW rijdt. Of de reis kort of lang is, een BMW hondrek zorgt ervoor dat uw rit prettiger en veiliger is. Met precisie vervaardigd om exact in uw auto te passen. Omdat elke BMW eners is, wordt er voor elk model een ener hondenrek vervaardigd naar de specificaties van uw voertuig.

We proberen de installatie van onze BMW hondenrekken zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom hoeft uw auto voor de meest van onze Travall hondenrekken niet aangepast te worden. Installatie van het rek vereist alleen eenvoudig gereedschap zodat u uw nieuwe aankoop meteen kunt gebruiken. Na de eerste installatie kunt u het hondenrek zelfs eruit halen en weer terugplaatsen zonder gebruik te maken van gereedschap.

Aangezien Travall wereldwijd marktleider is als producent en leverancier van hondenrekken en BMW scheidingsrekken, kunt u hoge kwaliteit en duurzaamheid van al onze producten verwachten. Wij zijn ervan overtuigd u tevreden zal zijn met onze service en producten. Een levenslange garantie komt als standaard op onze BMW hondenrekken en scheidingsrekken.