• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor BMW

Als u vaak reist met uw beste vriend in de achterbak van uw BMW, dan kunnen onze Hondenrekken het leven een stuk gemakkelijker maken. De installatie van een rek zal niet alleen betekenen dat u zich volledig kunt concentreren op de weg, het betekent ook dat er geen vervelende pootafdrukken op uw tapijten en bekleding zullen staan nadat jullie samen een lange wandeling hebben gemaakt. Maar ook als u geen hond heeft, kunnen onze rekken nog steeds een van de meest nuttige accessoires zijn die u ooit zult plaatsen in uw auto. In feite kan het een levensredder zijn.


Zonder u ongerust te willen maken, zijn we van mening dat u zou moeten weten dat elk jaar honderden mensen ernstig gewond raken door alledaagse voorwerpen van het soort dat we allemaal vroeg of laat in onze auto’s vervoeren. Als u namelijk betrokken bent bij een botsing, dan zullen deze voorwerpen, indien onbeveiligd achtergelaten, door de cabine van de auto vliegen met een vrij hoge snelheid. En, vanwege de natuurwet, wordt hun eigen gewicht vaak vermenigvuldigd. Dit betekent dat iets onschuldigs, zoals een fles water van de wekelijkse boodschappen, u of uw inzittenden ernstig kan verwonden. Wanneer het aankomt op voorwerpen zoals golf clubs, bagage of kinderwagens, kunnen deze verwondingen nog veel erger zijn.

Door een Travall Rek in uw BMW te installeren, cre?ert u een scheiding tussen u en al uw onbeveiligde spullen die u bij zich heeft in de achterbak van het voertuig. Onze rekken zijn zo stevig dat ze gewoonlijk een gewicht van 30kg kunnen opvangen met een bewegingssnelheid van 80km/h. U zult het er mee eens zijn dat ze veel robuuster zijn dan iedere andere goedkope ‘one size fits all’’ producten op de markt, en het kost slechts enkele minuten om ze te installeren en enkele seconden om ze te verwijderen.

We hebben op maat gemaakte Hondenrekken voor de BMW 3 Serie, 5 Serie, X1, X3, X5 en X6. Alle rekken zijn ontworpen gebruik makend van de exacte interieursspecificaties van uw specifieke model en bouwjaar. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig zacht staal met een extreem krasbestendige coating.