• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor BMW

Tijd is een kostbaar goed. Dus waarom zou u het verspillen door ontelbare uren de kofferbak van uw auto schoon te maken? In plaats hiervan kunt u ook investeren in deze slijtvaste en toch flexibele BMW Kofferbakmat van Travall. Gemaakt van een stevige rubberen samenstelling, die veel voordelen heeft ten opzichte van natuurlijke of plastice rubberen kofferbakmatten, biedt het een fantastische bescherming tegen de dagelijkse slijtage die gemakkelijk het interieur van uw auto kan ru´neren.


Een ander groot voordeel is dat het specifiek gemaakt is voor de auto waarin u rijdt, gebruik makend van de exacte interieur afmetingen. Dus of u nu een BMW X1, X3, X5, 3 Serie, 5 Serie of 1 Serie heeft, u kunt verzekerd zijn van een perfecte pasvorm en nog steeds toegang hebben tot de bevestigingspunten van de kofferbak. U zult ondervinden dat onze Kofferbakmatten vooral bruikbaar zijn als u regelmatig dingen bij u heeft zoals natte honden, modderige wandelschoenen en huishoudelijk afval in de achterbak van uw auto. Met zijn verhoogde rand, ontworpen om veilig enige morsingen vast te houden, kan het ook het tapijt van uw interieur beschermen indien er een ongeluk gebeurt, een lek van uw wekelijkse boodschappen bijvoorbeeld.

Het geavanceerde materiaal dat gebruikt wordt in de constructie van onze Kofferbakmatten betekent dat ze veel beter zijn in het absorberen van weggeluiden en vibraties; ze bieden veel meer comfort voor honden als u ze vervoert in de achterbak van uw BMW. Indien u dit doet, wilt u wellicht ook graag weten dat al onze kofferbakmatten voorzien zijn van een langhoudende vanillegeur om uw auto fris te laten ruiken.