• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall® Protector

Bumperbeschermer
Klik hier om de bumperbeschermer voor uw auto te bekijken

Travall?Protector

Kies vandaag nog voor de Travall bumperbeschermer. We bieden een ruim assortiment Bumperbeschermers aan dat exact bij uw voertuigmerk en -model past. Hoe vaak loopt uw bumper stoten of krassen op terwijl u goederen in de auto of uit de auto plaatst? Het is een van de meest kwetsbare gebieden van ieder voertuig.

Bumperbeschermer

Omdat de bumper zo gevoelig is voor schokken en beschadigingen, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een bumperbeschermer. Als u dit gebied beschadigt, kan spuitwerk of nieuwe lak erg duur uitvallen. Door het aanschaffen van een beschermer hoeft u maar één keer geld uit te geven om er zeker van te kunnen zijn dat beschadigingen geen enkel probleem meer zijn. Door uw auto te beschermen tegen krassen, behoudt u de waarde en kwaliteit van uw voertuig.

De Travall Bumperbeschermer is niet een universeel product. Aangezien bumpers verschillen van voertuig tot voertuig, afhankelijk van merk en model, hebben we bij Travall een groot op maat gemaakt aanbod om het voor u gemakkelijk te maken de juiste bumperbeschermer te vinden. Om uw auto het hoogste level van bescherming te geven zijn ze vakkundig gemaakt van ABS plastic – hetzelfde geavanceerde materiaal dat gebruikt wordt voor wildwaterkano’s. De bumperbeschermers gaan lang mee en zijn ontworpen om niet te roesten zodat ze goed hun werk kunnen doen en de achterzijde van uw voertuig optimaal beschermen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk zelfstandig bevestigd worden. Kunt u het veroorloven om geen bumperbeschermer in uw bezit te hebben?

Voertuigspecifieke bumperbeschermer
Eenvoudig te bevestigen bumperbeschermer

Mocht uw bumper al beschadigd zijn, dan is onze Bumperbeschermer ook uitermate geschikt voor het verbergen van lelijke krassen en slijtage. Kortom, wat u nodig heeft is deze ultrasterke Bumperbeschermer: de perfecte bescherming tegen al die zware en onhandige items die u soms bij u heeft.

Perfecte pasvorm voor uw bumper