• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Chevrolet

Door kwaliteit te combineren met buitengewoon praktisch ontwerp, zijn Travall hondrekken de perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw hond veilig op zijn plaats blijft in de achterbak van uw Chevrolet, zodat u zich rustig kunt concentreren op de weg voor u. Het Travall hondenrek is slechts een van de vele premium producten die u online kunt vinden in onze reeks van Chevrolet auto-accessoires, die allemaal zijn vervaardigd naar de hoogste kwaliteit met de beste beschikbare materialen.


Onze hondenrekken voor Chevrolets zoals de Captiva, Lacetti en Orlando zijn gemaakt van lasergesneden zacht staal en gelast gaaswerk. Afgewerkt met een unieke nylon poedercoating voor duurzaamheid en ongeëvenaarde krasbestendigheid. Omdat deze hondenrekken speciaal voor deze modellen, als ook Tacuma, worden gemaakt, zal u merken dat ze bijzonder eenvoudig te monteren zijn, zonder stress of aanpassingen aan uw auto. Het Travall hondenrek is net zo eenvoudig weer uit uw auto te halen als u het niet nodig heeft en weer terug te plaatsen.

We zijn niet alleen de meest toonaangevende ontwerper en producent van hondenrekken, we hebben ook enere Chevrolet accessoires, ontworpen om het interieur van uw auto optimaal te beschermen.

Om uw auto er zo goed uit te laten zien als u wilt, zoek online bij Travall naar Chevrolet stoelhoezen en premium kwaliteit Chevrolet vloermatten.