• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Chevrolet

Als u zowel een Chevrolet en een hond heeft, dan denken we dat dit wellicht een van de meest praktische auto accessoires is die u ooit zult aanschaffen. En het kan eenvoudig thuis geplaatst worden in ongeveer tien minuten met gereedschap dat u waarschijnlijk al heeft liggen in uw garage, of u nu een Tacuma, Captiva, Trax, Cruze, Aveo, of Orlando heeft.


Maar het kan meer dan alleen praktisch blijken. Het kan er namelijk ook bij helpen om levens te redden. En dat is geen overdrijving. Met duizenden mensen die jaarlijk ernstig gewond raken door onbeveiligde bagage in het geval van een botsing, of zelfs plotseling remmen, is het plaatsen van een hondenrek een essentieel element van verkeersveiligheid. Maar we bedoelen niet zo maar een hondenrek. Hoewel universele, bedoeld voor alle types op het gebied van merk en model, vaak goedkoper zijn, bieden ze op geen enkele manier bescherming zoals een rek wat specifiek ontworpen is voor uw voertuig.

Na het verkrijgen van de precieze afmetingen van uw Chevrolet, hebben we een op maat gemaakt rek ontworpen dat op geen enkele andere auto past. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om te plaatsen, maar het maakt het ook veel steviger. En meer dan geschikt om het soort losliggende items te stoppen die vaak in auto’s zijn te vinden. En dat is belangrijk, omdat op het eerste gezicht onschuldige dingen zoals boodschappen, bagage en sportuitrusting, indien niet veilig opgeborgen in de kofferbak van uw auto, extreem gevaarlijk kunnen zijn.

Als u ook een hond heeft, en jullie vaak samen reizen, dan zult u waarnemen dat er zelfs nog meer voordelen zitten aan het plaatsen van ons hoogwaardige, op maat gemaakte rek. Denk eens aan het aantal keren dat u bent teruggelopen naar uw auto nadat u heeft rondgelopen met uw hond om hem helemaal over de stoelen te zien springen met zijn modderige poten. Met deze essenti?le accessoire zult u zich niet druk hoeven te maken over schade aan de stoelen van uw Chevrolet. En, als uw hond vrij onstuimig is, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over enige afleidingen wanneer u zich wilt focussen op de weg.