• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Chevrolet

Van modderige schoenen en vuil regenwater tot gemorste frisdranken en strooizout tijdens de winter, er zijn veel dingen die mogelijk gemakkelijk het interieur van uw Chevrolet kunnen ruïneren. Maar met deze set van hoogwaardige Rubber Matten zult u een perfecte bescherming hebben tegen deze alledaagse slijtage.


Het geweldige aan onze matten, naast hun stevige en toch lichtgewichte constructie, is dat ze op maat zijn gemaakt specifiek voor uw auto. En in het geval van Chevrolet, hebben we op maat gemaakte matten voor zowel de Captiva en Trax. Het is dit op maat gemaakte ontwerp wat betekent dat ze veel beter zullen passen dan iedere andere goedkope universele typen matten, waavan sommigen zeer eenvoudig kunnen verschuiven en verstrikt raken in de pedalen van de auto.

De meerderheid van Travall Rubber matten komt met pluggen die eenvoudig aansluiten op de bestaande bevestigingspunten in uw auto. Hoewel stevig, zijn ze ook flexibel, dus ze kunnen snel geïnstalleerd worden en verwijderd indien ze een oprfrisbeurt kunnen gebruiken. Iedere set heeft een uniek bandenprofielpatroon plus een opstaande buitenrand die vuil en andere gemorste vloeistoffen vast zal houden die mogelijk de tapijten van uw Chevrolet kunnen ruïneren. Ze zijn ook voorzien van een frisse en langhoudende vanillegeur. Als uw tapijten al krassen of vlekken hebben, dan zal deze schade compleet verborgen worden door de plaatsing van deze matten.