• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Citroen

We hebben veel aandacht besteed aan zowel het ontwerp en de fabrikant van onze Hondenrekken. We maken gebruik van de nieuwste productietechnieken, inclusief lasersnijden en precisielassen, en we hebben de beste beschikbare materialen uitgezocht, inclusief een extreem sterke nylon poedercoating voor een uitstekende krasbestendigheid.


Maar wat ze echt onderscheidt, vooral van de goedkope universele rekken op de markt, is het feit dat ze op maat gemaakt zijn, specifiek voor het model van de Citro?n waarin u rijdt. Dus, of u nu een C3 Picasso, een C4 Picasso, een C5, C8 of Berlingo heeft, het rek zal alleen passen in uw auto. Dit individuele ontwerp betekent dat u zult ondervinden dat ons Travell Hondenrek zeer gemakkelijk te plaatsen is. Het wordt geleverd met duidelijke en uitgebreide instructies en het kan geïnstalleerd worden in ongeveer tien minuten. We zijn ons ervan bewust dat onze rekken niet altijd nodig zijn voor elke reis, dus ze kunnen net zo gemakkelijk weer verwijderd worden in slechts enkele seconden.

Na de installatie zal uw auto uitgerust zijn met een hoogwaardige accessoire, die echt de veiligheid van u en uw inzittenden kan verhogen wanneer u onderweg bent. Dit komt doordat het rek als een robuuste barrière werkt tussen de cabine van uw Citro?n en alle losliggende bagage, die we ongetwijfeld allemaal wel eens bij ons hebben in de achterbak van onze auto’s. Dit is belangrijk, omdat zelfs de kleinste soort items, als ze vooruitschieten met een hoge snelheid, zware verwondingen kunnen veroorzaken als u de pech heeft om betrokken te zijn bij een botsing. Zelfs scherpe bochten of plotseling remmen kan gevaarlijk zijn als voorwerpen zoals gereedschap, boodschappentassen en sportuitrustingen niet veilig opgeborgen zijn.

Voor hondeneigenaren zijn de voordelen van de installatie van een Travall Rek nog duidelijker aanwezig. Het is vaak moeilijk om concentratie op te brengen tijdens het reizen met een losse hond in de auto, zeker als die hond groot is en vol met energie zit. Maar als ze op hun eigen plaats zitten in de achterbak van de Citro?n, dan kunt u uw aandacht volledig bij de weg houden. En er zullen geen vuile poten verspreid zijn over uw mooie schoone stoelen.