• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Citroen

Bij Travall maken en leveren we een uitgebreid aanbod aan hondenrekken voor een scala aan merken, waaronder Citroën. Of nu nu een splinternieuwe Citroën heeft of een ouder model, wij streven ernaar u van dienst te kunnen zijn. Bij ons huidige online aanbod vindt u onder enere een hondenrek voor de Berlingo en de Xsara Picasso.


Ons assortiment hondrekken is speciaal ontworpen om uw hond in de kofferbak te houden terwijl het voertuig in beweging is. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel rijden als uw hond onrustig is tijdens een lange of korte reis en wordt uw aandacht niet afgeleid, wat tot een ernstig ongeval kan leiden. Hoewel onze Citroën hondrekken uw huisdier beperken tot een verblijf in de bagageruimte, krijgen ze genoeg ruimte om te bewegen en ze kunnen genieten van de rit door uit het raam te kijken. Ze kunnen de bestuurder en de passagiers ook zien door de gelaste gaas.

We begrijpen dat het belangrijk is om de montage in uw auto simpel te houden, zodat u meteen uw nieuwe product in gebruik kunt nemen. Bij 99% van onze Travall hondenrekken is er geen aanpassing nodig aan uw auto. In slechts enkele minuten kan het rek geďnstalleerd worden, met behulp van eenvoudig gereedschap. Eenmaal voor de eerste keer gemonteerd, kan het daarna zonder gebruik van gereedschap uitgenomen en weer geplaatst worden.

Travall is 's werelds toonaangevende producent van hondrekken en Citroën scheidingsrekken. Ze worden in eigen fabriek gemaakt om te zorgen voor optimale efficiëntie. Al onze hondenrekken komen met een levenslange garantie zodat u er zeker van kunt zijn dat ze doen waarvoor ze zijn gemaakt.