Dacia Accessoires


We beschikken over een fantastische keuze aan Dacia accessoires die u vandaag nog online kunt bestellen bij Travall. U zult zonder twijfel een Dacia accessoire vinden die perfect zal passen in het model van uw auto, tegen uiteraard een scherpe prijs. De meerderheid van onze producten is ook vandaag nog beschikbaar. We zijn gespecialiseerd in het cre?ren van perfecte producten om in uw Dacia te passen. Hierdoor kunt u een comfortabele en veilige plek cre?ren voor uw hond tijdens uw reis.


Aangezien er vele Dacia modellen op de markt zijn, hebben we een assortiment ontworpen van producten dat gemaakt is om in deze voertuigen te passen. Al onze hoogwaardige Dacia accessoires die we aanbieden worden geleverd met instructies om te weergeven hoe de producten correct geplaatst kunnen worden. Met ons hondenrek en het Dacia scheidingsrek kunt u er zeker van zijn dat uw honden gescheiden zijn of uw boodschappentassen niet in de weg staan voor uw hond.

In het geval van een botsing of plotseling remmen zult u ook beschermd zijn met een hondenrek in de achterkant van uw voertuig. Aangezien alledaagse voorwerpen, die we allemaal wel eens bij ons hebben in de kofferbak van onze auto, door de cabine kunnen vliegen met een hoge bewegingssnelheid. Deze items kunnen vele verwondingen veroorzaken en in sommige gevallen leidt het zelfs tot fatale situaties, het hondenrek kan dus levens redden.

Daarnaast hebben we ook rubber automatten die het interieur van uw auto er piekfijn uit zullen laten zien. Modderige poten, vlekken of ander vuil zullen verleden tijd zijn met dank aan een unieke verhoogde rand op al onze matten. Mochten ze vuil worden, dan kunnen ze gemakkelijk uitgenomen en schoongemaakt worden. Ook zijn ze voorzien van een aangename vanillegeur om uw auto fris te laten ruiken voor vele maanden. Ons assortiment bestaat uit accessoires voor de Dacia Dokker, Duster, Lodgy, Logan en Sandero.