Hondenrekken voor Daewoo

Ook al wordt de nieuwste Nubira Estate alweer bijna 15 jaar oud, er is geen reden om de Daewoo waarin u rijdt niet uit te rusten met deze gedegen moderne accessoire, die vakkundig is ontwikkeld specifiek voor uw voertuig. Een accessoire die niet alleen uitermate geschikt is voor hondenbezitters, we geloven namelijk dat iedere bestuurder, die zich bezig houdt met de verkeersveiligheid, de aanschaf van dit rek zou moeten overwegen.


Tacuma 2000 - 2005
Hondenrekken voor Tacuma 2000 - 2005
    • Innovatief, voertuigspecifiek ontwerp
    • Geen aanpassing aan uw voertuig noodzakelijk.
145,00 €Onze Hondenrekken voor de Daewoo Nubira en Tacurna zijn gemaakt van hoogwaardig zacht staal dat we een ultrasterke nylon poedercoating hebben gegeven, deze is drie keer zo dik dan dat van ieder ander voertuigspecifiek hondenrek op de markt. Tijdens de ontwikkeling hebben we naast onze uitgebreide productie-ervaring ook gebruik gemaakt van de allerlaatste productietechnieken, zoals lasersnijden en precisielassen.

Dit hoogwaardige rek is zeker sterk genoeg om losliggende bagage, die tot serieuze verwondingen kan leiden bij u en uw inzittenden als uw Daewoo betrokken raakt bij een botsing, veilig op te bergen. Dat is belangrijk, want elk jaar raken er duizenden mensen gewond, soms fataal, door het soort items die in de meeste auto’s liggen. Of dit nu boodschappentassen, bagage, gereedschap, of sportuitrustingen zijn. En dit hoeft niet eens tijdens een botsing te zijn, zelfs plotseling remmen kan leiden tot het vooruitvliegen van mogelijk gevaarlijke voorwerpen met een hoge snelheid naar de mensen die in de auto zitten.

Voor hondenbezitters heeft het plaatsen van een Travall rek in de Nubira of Tacuma zelfs nog meer voordelen. Zo hoeft u zich niet druk te maken over enige afleidingen wanneer u zich probeert te concentreren op de weg, omdat uw huisdier veilig op zijn eigen plaats zit in de achterbak van uw voertuig. U zult ook verzekerd zijn van schone stoelen en bekleding in uw auto, vrij van enige smerige pootafdrukken. Uw nieuwe Hondenrek zal met een gemakkelijk te volgen handleiding komen, en naar onze schatting kunt u het rek gemakkelijk installeren in ongeveer 15 minuten, zoniet minder. En, als u besluit het rek niet nodig te hebben voor een volgende reis, kan het ook verwijderd worden in slechts seconden.