• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor Dodge

Er is best veel ruimte in de achterbak van zowel de Dodge Nitro en Dodge Journey. Wat, uiteraard, betekent dat u veel kwijt kunt in de auto. Maar des te meer u inlaadt, des te groter het gevaar van reizen met losliggende bagage wordt. Indien u zich niet bewust bent van deze gevaren, denk er dan aan dat er ieder jaar weer honderden mensen gewond raken door de dingen die we allemaal waarschijnlijk wel eens vervoeren in onze auto. Het is een feit dat, als u betrokken bent bij een botsing, deze items niet alleen door de cabine kunnen vliegen met een hoge snelheid, ze kunnen ook vele malen zwaarder worden dan het gewicht van de spullen met een stilstaande positie.


Dit betekent dat objecten die ongevaarlijk lijken, zoals boodschappentassen, bagage, gereedschap en zelfs kinderwagens fataal kunnen blijken. Maar met een Travall Hondenrek in uw Dodge, zal er een stevige barrière zijn die u en uw inzittenden beschermt tegen serieuze gevaren – onze rekken zijn namelijk gewoonlijk in staat om een gewicht van 30kg te absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h. En het is onwaarschijnlijk dat enig ander soort universeel type hondenrek net zo robuust zal zijn.

De sterkte van dit rek komt gedeeltelijk door het op maat gemaakte design, dit betekent dat elk rek dat we maken, ontworpen is voor een specifiek voertuig en het bijbehorende productiejaar. Dit verzekert een perfecte pasvorm en een hondenrek dat zeker op zijn plek zal blijven, ongeacht de situatie. Het maakt de installatie erg snel en ook gemakkelijk. We gaan er vanuit dat de meeste mensen het rek in ongeveer tien minuten kunnen installeren door het volgen van de duidelijke en bondige instructies die bij iedere bestelling zitten. In tegenstelling tot het ‘universele’ type rek, houdt ons individuele ontwerp ook rekening met de positie van iedere mogelijke zijairbag in uw voertuig.

Al onze rekken komen met een levenslange garantie op iedere productiefout, onze hondenrekken voor de Dodge Journey en Nitro zijn vakkundig ontworpen met hoogwaardig zacht staal, dat we hebben afgewerkt met een ultrasterke krasbestendige nylon coating.