• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Dodge

Als toonaangevend fabrikant en leverancier van hondenrekken heeft Travall technologische innovatie gecombineerd met vakmanschap om een product te creëeren dat de veiligheid in uw Dodge significant verbetert. Of uw nu in een Nitro of Journey rijdt, met een Travall hondenrek kunt u er van opaan dat passagiers, honden en bagage beschermd is. Afgezien van het veiligheidsaspect, zorgt de installatie van een hondenrek ervoor dat uw hond zijn eigen plekje heeft achterin uw Dodge en dat de rest van uw auto vrij blijft van hondenhaar en natte modderpoten.


Zoals alle Dodge accessoires van Travall zijn onze hondenrekken makkelijk te installeren en zelfs nog eenvoudiger weer uit te nemen. In slechts tien minuten, kunt u een hondenrek monteren dat speciaal voor de Dodge Nitro en Dodge Journey ontworpen is. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het perfect past. Aangezien onze hondenrekken gemaakt zijn van hooggradig staal met een sterke, krasbestandige nylon coating, krijgt u een product dat is gemaakt om lang mee te gaan.

U kunt ook het interieur van uw auto beschermen Dodge vloermatten van Travall. Deze worden gemaakt van slijtvast materiaal voor een luxe uitstraling en zijn leverbaar in vijf kleuren. Als u een hond heeft, dan weet u dat natte honden en autobekleding geen goede combinatie zijn. Kijk daarom eens bij onze Dodge waterproof stoelhoezen.