• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Ford

Voor Ford heeft Travall uitgebreide collectie Ford hondenrekken om uw hond veilig achterin uw auto te houden tijdens de reis. Door kwaliteit en praktische toepassing te combineren, zorgt ons Ford hondenrek ervoor dat uw passagiers veilig zijn en dat er voldoende ruimte in de kofferbak is voor uw hond en uw bagage.


Onze Ford hondenrekken worden gemaakt van sterk staal en gaaswerk, dat wordt voorzien van een speciale coating van krasbestendig, metallic nylonpoeder, exclusief voor Travall. De kwaliteit van het gebruikte materiaal verzekert u van een duurzaam product. Uw hond is veilig in de achterbak tijdens uw lange en korte reizen.

Het installeren van één van onze maatgemaakte hondenrekken voor uw Ford hebben we makkelijk voor u gemaakt. U hoeft geen aanpassingen te doen aan uw auto en heeft alleen wat simpel gereedschap nodig. Het hondenrek kan zonder professionele hulp gemonteerd worden. Na het plaatsen in uw kofferruimte kunt u direct genieten van alle voordelen van uw nieuwe aankoop.

Bescherm uw hond en investeer in een Ford hondenrek van Travall. In ons assortiment vindt u ook Ford autostoelhoezen die uw bekleding als nieuw houden en beschermen tegen vuil en beschadigingen.

Voor meer auto-accessoires voor uw Ford kijkt u bi jvoorbeeld bij onze Ford bumperbeschermers en koop deze vandaag nog online.