• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Ford

Anders dan de vele universele hondenrekken die beschikbaar zijn in de winkels en online, zijn Travall Hondenrekken exclusief gemaakt voor het Ford model waarin u rijdt. Dit geeft ze veel voordelen ten opzichte van het ‘universele’ type rek, de sterkte en pasvorm zijn slechts twee voordelen. We hebben rekken voor alle versies van de meest populaire Fords, inclusief de Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga en zowel de S-Max als de C-Max.


Als ’s werelds grootste producent van voertuigspecifieke hondenrekken, benutten we de kennis die we hebben door onze productie ervaring om hoogwaardige producten te cre?eren die gemaakt zijn met behulp van de allerlaatste geavanceerde productietechnieken, zoals precisielassen en lasersnijden. Al onze Ford Hondenrekken zijn gemaakt van hoogwaardig zacht staal, waar we een ultrasterke nylon poedercoating over geplaatst hebben. Deze keuze is gemaakt vanwege de bewezen bestendigheid tegen krassen. Het rek komt in een aantrekkelijke grijstint, waarvan we overtuigd zijn dat het de interieurs van de meeste moderne voertuigen complementeert.

Door het plaatsen van een Travall rek in uw auto zult u elke reis die u maakt, met losliggende bagage in de achterbak van uw Ford, een stuk veiliger maken. Dit komt doordat het rek als een stevige barrière werkt die u en uw inzittenden beschermt in het geval van een botsing, waar losse items in de achterbak gemakkelijk naar voren kunnen schieten met een bewegingssnelheid die ernstige verwondingen kan veroorzaken. Zelfs op het eerste gezicht ongevaarlijke items, zoals boodschappentassen en bagage zijn de oorzaak van vele verwondingen ieder jaar op de weg. Het plaatsen van ons Hondenrek kan niet gemakkelijker zijn. Door het volgen van onze duidelijke en volledig geïllustreerde instructies, kunt u het gemakkelijk installeren ruim binnen 15 minuten. U kunt dit thuis doen, dit betekent tevens dat u dus geen dure installatierekeningen van uw Ford dealer krijgt. U hoeft ook niet te boren in het interieur van uw auto, wat een vereiste is van sommige voertuigspecifieke rekken.

Kortom, of u nu de inzittenden van uw auto wilt beschermen tegen de serieuze gevaren die kunnen onstaan tijdens het rijden met losliggende bagage, of als u wilt rijden zonder enige afleidingen van uw huisdier wanneer u samen op pad bent, we geloven dat ons Hondenrek een van de meest praktische Ford accessoires is die u kunt aanschaffen.