• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Ford

Een Ford Kofferbakmat van Travall is de perfecte manier om er zeker van te zijn dat uw auto er piekfijn uit zal blijven zien. Het beschermen van het interieur kan erg tijdrovend blijken. Echter, door een van deze handige beschermende matten te plaatsen, zult u enige schade vermijden van dingen zoals smerige laarzen, tuinafval of modderige honden, of een van de vele andere dingen die mogelijk de kofferbak kunnen ru´neren.


Ford is een van de bekendste en populairste autofabrikanten, en hier bij Travall hebben we een assortiment van Kofferbakmatten voor veel modellen, inclusief de Ford Fiesta, Kuga, C-Max, Foxus, Mondeo en S-Max. Onze Ford kofferbakmatten zijn speciaal ontworpen om te passen in een specifiek voertuig en ze bieden een veilige pasvorm tijdens het rijden.

De rubberen samenstelling van de mat biedt zowel flexibiliteit en duurzaamheid, met een fantastisch antislip ontwerp. Ook hebben ze het bewezen vermogen om weggeluiden en vibraties te verminderen, en ze zijn voorzien van een langhoudende vanillegeur. Dus, als u meer tijd wilt besteden aan het genieten van het rijden in uw auto en minder tijd aan het druk maken over de schade die kan ontstaan aan uw interieur, dan is een Ford Kofferbakmat de perfecte manier om u gemoedsrust te bieden.