• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Ford

Voor verscheidene populaire Ford modellen hebben we een uitstekend aanbod van hoogwaardige, op maat gemaakte Rubber Matten. Bij iedere set is er rekening gehouden met de auto waarin u rijdt tijdens de ontwikkeling en productie; de contouren passen perfect en de installatie is erg eenvoudig.


Gebruik makend van een duurzame rubberen samenstelling, hebben we flexibele, lichtgewicht en toch duurzame matten gecre?erd voor de Ford Fiesta, Kuga, C-Max, Tourneo, Transit en ook de B-Max. Allen zijn ze bestand tegen verkleuringen en barsten en ze zijn voorzien van een langhoudende vanillegeur om uw auto fris te laten ruiken. We hebben ook een verhoogde buitenrand geïncorporeerd die over de hele mat heenloopt wat een slimme manier is om veilig gemorste vloeistoffen en vuil vast te houden, zonder de tapijten van uw Ford te ruïneren. Als het tapijt al aardig versleten is, dan zullen deze matten enige schade verbergen.

De meerderheid van onze rubber automatten komt met bevestigingspluggen die aansluiten op de gaten die al aanwezig zijn in uw voertuig. Er is dus geen kans dat ze vast komen te zitten in de pedalen, wat soms een probleem kan zijn met de universele typen matten. Die hebben namelijk geen sterke rubberen grepen om enige verschuivingen te stoppen en te voorkomen dat de bestuurdersmat verstrikt raakt met de pedalen.