• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Honda

Door ons innovatieve ontwerp te combineren met technische deskundigheid, hebben we een hoogwaardig hondenrek gecre?erd dat exlusief gemaakt is voor uw Honda, of dit nu een Civic, CR-V of Honda Jazz is. En, ondanks wat u misschien denkt, zijn Hondenrekken niet alleen voor hondenbezitters, in tegendeel. Ze zijn ook een essenti?le toevoeging voor ieder voertuig met losliggende bagage in de kofferbak. Dit maken we allemaal vroeg of laat mee, of het nu gaat om boodschappentassen, bagage voor de jaarlijkse vakantie of een kinderwagen voor een dagje uit. Het zijn items zoals deze, die u en uw inzittenden ernstig kunnen verwonden als uw Honda is betrokken bij een botsing. De gevaren zijn zelfs nog groter als u nog zwaardere items vervoert, zoals gereedschap of golf clubs.


Ons rek functioneert als een stevige barrière tussen de losliggende bagage in de achterbak van de auto en de inzittenden. Gewoonlijk kunnen ze een gewicht van 30kg absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h. Dit is een bewering waarvan we overtuigd zijn dat die niet te evenaren is met het goedkope ‘universele’ type rek. Het is ook exact ontworpen voor het model van uw Honda, wat de pasvorm superieur maakt. Ondanks dit en de bewezen sterkte, betekent het niet dat onze rekken moeilijk te installeren zijn.

In feite zal de installatie slechts ongeveer 10 minuten duren, gebruik makend van gereedschap dat u ongetwijfeld al in huis heeft liggen. Indien niet gewenst, zijn de Travall rekken nog gemakkelijker om te verwijderen, dit duurt slechts enkele seconden. Een ander groot voordeel is dat, in tegenstelling tot enkele voertuigspecifieke producten, ons rek geen aanpassingen vereist aan het interieur van uw Honda, wat een groot pluspunt is wanneer het aankomt op de waardes van de wederverkoop.

Naast het feit dat ze elke reis veel veiliger maken, zijn onze hondenrekken uiteraard ook de ideale accessoire voor hondenbezitters. Niet in de laatste plaats omdat het rijden zonder de constante afleidingen van uw huisdier veel beter is, ongeacht hoe veel u van uw hond houdt. Als u zich zorgen maakt over de staat van de stoelen en bekleding van uw Honda, dan kunt u ook uitkijken naar een toekomst zonder al die vuile pootafdrukken.