• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Honda

Wanneer u denkt aan alle dingen die u met zich meevervoert in uw CR-V, is het geen wonder dat vuil en enige morsingen gemakkelijk het interieur van uw auto kunnen beschadigen. Een van de meest eenvoudige manieren om schade te voorkomen is door een Honda Kofferbakmat van Travall te plaatsen, specifiek ontworpen en geproduceerd voor de CR-V.


Lekkages en morsingen worden bestreden door het innovatieve ontwerp van de mat, met verhoogde randen om te verzekeren dat alles veilig vastgehouden wordt binnen de randen, zonder de bodem van de kofferbak te ruďneren. Eigenaren van huisdieren die vaak met een modderige hond in de achterbak reizen, zullen vooral de beschermende kwaliteiten van de mat waarderen. Het is zelfs voorzien van een langhoudende vanillegeur om vieze luchtjes tegen te gaan en te verzekeren dat de auto fris en schoon blijft.

Geproduceerd gebruik makend van een rubberen samenstelling die zowel lichtgewicht en slijtvast is, zijn deze matten exclusief ontworpen voor de CR-V, dit geeft ze een perfecte pasvorm en het laat u gebruik maken van de bestaande bevestigingspunten in de kofferbak; iets waar de goedkopere ‘universele’ matten geen rekening mee houden. Ze komen met een antislip oppervlakte patroon en, als de vloer van uw kofferbak al beschadigd is, zullen ze gemakkelijk enige vlekken of sporen verbergen. Dus, als u op zoek bent naar de beste bescherming voor een van de meest kwetsbare gebieden van uw CR-V, investeer dan in deze zeer praktische Honda accessoire.