• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall?Guard

Dit is de perfecte accessoire voor bezorgde hondeneigenaars. Hoewel uitermate geschikt voor hondenbezitters, kan het Travall Veiligheidsrek ook een cruciale rol spelen in de verkeersveiligheid door het beschermen van u en uw omzittenden tegen de re?le gevaren van rijden met onbeveiligde voorwerpen.

Hoogwaardig hondenrek

Onze hondenrekken zijn gemaakt door ervaren vakmensen, naar de exacte afmetingen van uw specifieke voertuig. Dit zorgt voor een perfecte fit en een gemakkelijke installatie binnen 15 minuten met standaard gereedschap. Daarnaast is het ook weer net zo eenvoudig te verwijderen. Anders dan bij enkele andere voertuig specifieke hondenrekken, vereist deze geen onfraaie interieuraanpassingen aan uw auto. Het rek is gemaakt van laser gesneden, precisie gelast zacht staal dat vakkundig afgewerkt is met een unieke organische nylon poedercoating. Dit maakt het bijzonder sterk en extreem krasbestendig.

Honderden mensen per jaar raken ernstig gewond door de alledaagse dingen die we allemaal vervoeren in de achterbak van onze auto’s. Van boodschappentassen en sportuitrustingen tot benodigdheden voor op het werk. Het is bewezen dat op het eerste gezicht onschadelijke voorwerpen extreem gevaarlijk kunnen zijn in het geval van een botsing. Maar met het Travall Hondenrek zijn alle potenti?le gevaarlijke items beschermd in het geval van een botsing of plotseling remmen.

Voertuigspecifiek hondenrek
Bescherm uw hond

We begrijpen dat er een ruim aanbod van hondenrekken is op de markt. Het afwegen van deze alternatieven kan moeilijk en verwarrend zijn. Welk product is het meest geschikt: de goedkope universele of die van uw plaatselijke dealer? De universele hondenrekken zijn simpelweg niet te vergelijken met de sterkte en duurzaamheid van ons hondenrek. Daarnaast is de pasvorm beter en de installatie gemakkelijker dan de goedkopere universele varianten.

Voor de verwijdering en herplaatsing van het rek heeft u geen ander gereedschap nodig. Wanneer u het Hondenrek niet wilt gebruiken tijdens een reis kan het verwijderd worden binnen enkele seconden. Vaak zijn de rekken ontworpen om in combinatie met de hoedenplank gebruikt te worden. De Travall Hondenrekken zorgen voor zowel persoonlijke bescherming en bescherming van huisdieren, als comfort voor mens en dier terwijl u reist.

Eenvoudig te installeren hondenrek