• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Hyundai

Van de Hyundai Tucson, Amica en Santa tot de i20, i30, ix35 en i40, wij hebben een groot assortiment van hondenrekken ontworpen, exact voor uw specifieke Hyundai model. Wat ze zo uitstekend maakt, naast het op maakt gemaakte design, is dat ze gemaakt zijn van de meest hoogwaardige materialen, gebruik makend van de allerlaatste productietechnieken. En ze zijn afgewerkt met een ultrasterke krasbestendige coating die uniek is voor Travall. Dus ze kunnen alledaagse stoten en schrammen zonder moeite verdragen.


Stevigheid is een belangrijke factor in het ontwerp en de productie van onze rekken, omdat we er ons bewust van zijn dat ieder jaar honderden mensen ernstig gewonden raken door de losliggende bagage in auto’s die betrokken zijn bij botsingen, of zelfs plotseling remmen. Met ons rek geïnstalleerd in uw Hyundai, zal er een effectieve barrière zijn tussen de inzittenden en het soort items dat we allemaal wel eens in onze auto hebben, zoals boodschappentassen, bagage voor de vakantie, gereedschap, kinderwagens en sportuitrustingen.

Al deze voorwerpen kunnen fataal blijken als ze met een hoge bewegingssnelheid door de cabine vliegen als uw auto tot een plotselinge stop komt. Daarom zijn onze rekken niet alleen een praktische accessoire voor hondenbezitters die graag willen rijden zonder enige afleidingen (en schone stoelen), maar ook voor Hyundai bezitters die bezorgd zijn over hun eigen veiligheid en die van de inzittenden.

Door onze duidelijke, uitgebreide en volledig geïllustreerde montage instructies te volgen, kunt u uw nieuwe Travall Hondenrek thuis ruim binnen 15 minuten installeren. In tegenstelling tot enkele rekken die boren vereisen voor de plaatsing, is een toegevoegd voordeel van ons rek dat het geen modificaties vereist aan het interieur van uw Hyundai. Omdat we er bewust van zijn dat er ook momenten zijn waarop u het rek niet nodig heeft, is het ook zo ontworpen dat het net zo gemakkelijk weer verwijderd kan worden in slechts enkele seconden.