• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Hyundai

Hyundai accessoires van Travall verbeteren niet alleen de looks van uw auto, ze verhogen ook de veiligheid voor u, uw passagiers en honden. Neem bijvoorbeeld ons Hyundai hondenrek - een kwaliteitsproduct geproduceerd naar de hoogste maatstaven, met gebruik van de beste beschikbare materialen. Dit zorgt ervoor dat uw lading veilig achterin uw Hyundai blijft, of dit nu een Tucson, Santa Fe of Amica is.


Combineer uw Hyundai hondenrek met een Travall scheidingsrek en u hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw overenthousiaste hond zich op uw boodschappen stort. Alles blijft op zijn plek, of het nu bagage, kampeerspullen of boodschappen zijn. Voeg hier nog een slijtvaste rubber Hyundai kofferbakmat van Travall aan toe, zodat uw kofferbak ook in no-time weer schoon is.

Als u wilt that de buitenkant van uw auto er goed uit blijft zien, dan kunt u een kijkje nemen bij onze Hyundai bumperbeschermers. Gemaakt van sterk ABS plastic, beschermen ze uw bumper tegen de deukjes en krassen die voortkomen uit het dagelijkse gebruik. Net als onze hondenrekken, zijn ook onze bumperbeschermers speciaal gemaakt voor uw model Hyundai.

Voor het interieur van uw Hyundai hebben we verder nog een collectie waterproof stoelhoezen en Hyundai automatten die ervoor zorgen dat de bekleding van uw auto in de beste staat blijft. Kijk gewoon eens rond op onze site.