Voertuigladders

Voertuigladders

De voertuigladders verkrijgbaar bij Travall zijn specifiek ontworpen voor de Land Rover voertuigen. Momenteel zijn er ladders beschikbaar voor de Land Rover Defender en Discovery. Onze voertuigladders zijn geproduceerd naar de originele kwaliteitsspecificatie en ze zijn geschikt voor zowel een verbetering aan het voertuig als ter vervanging. Deze ladders zijn ontworpen voor thuisinstallatie maar kunnen bepaalde voertuig aanpassingen nodig hebben.

 

Ontworpen voor gemakkelijke thuisbevestiging, worden onze voertuigladders geleverd met gemakkelijke, begrijpelijke instructies. Travall voertuigladders zijn originele kwaliteitsaccessoires, ontworpen met de bedoeling om gebruiksvriendelijk te zijn in bevestiging. Wij leveren een hoogwaardig product in een sterke coating die zware omgevingscondities aankan.

 

Travall voertuigladders zijn geproduceerd volgens de hoogste productiestandaard gebruik makend van een stalen constructie met een gespecialiseerde nylon poederdipcoating. Deze coating wordt aangebracht op een unieke manier en biedt ultrasterke bescherming en krasbestendigheid, anders dan inferieure geëpoxeerde producten. Het moderne design van onze voertuigladders past bij het uiterlijk van uw voertuig. Het accessoire voor de Defender voegt de functie van de ladder samen met de functie van een lichtrooster aan één kant van het voertuig.