Jaguar Accessoires


Bij Travall realiseren we ons dat ieder merk en model auto verschillend zijn, en dit is waarom we een fantastische collectie van Jaguar accessoires aanbieden voor u en uw auto. U kunt door ons aanbod van Jaguar accessoires bladeren en vandaag nog verscheidene artikelen bestellen tegen betaalbare prijzen.


Jaguar auto’s staan bekend als een van de meer luxere en opvallende sportauto’s in de wereld. Op onze website kunt u door enkele stappen gaan waarbij u het model van uw Jaguar auto aangeeft, aangevuld met het jaar van productie om de geschikte Jaguar auto accessoires te vinden die perfect in uw auto zullen passen. We hebben de juiste producten die verzekeren dat u goed voorbereid bent wanneer u erop uittrekt.

U kunt uw Jaguar voertuig onder andere uitrusten met ons hondenrek. Dit is een stevig stalen frame dat een scheiding cre?ert tussen de kofferbak en de achterbank en voorbank. Dit kan levens redden tijdens een botsing of plotseling remmen. In dit soort situaties kunnen alledaagse voorwerpen, die we allemaal wel eens vroeg of laat bij ons hebben in onze auto, door de cabine vliegen met een hoge bewegingssnelheid. Deze voorwerpen kunnen ernstige verwondingen veroorzaken aan u en uw inzittenden. Met dit scheidingsrek zult u hier tegen beschermd zijn en, mocht u in het bezit zijn van een hond, dan zit ook uw hond veilig op zijn eigen plek. Geen afleidingen meer van uw trouwe vriend en u kunt zich volledig op de weg concentreren.

Als u nog beter beschermd wilt zijn, bekijk dan ook eens ons scheidingsrek. Met dit scheidingsrek kunt u twee handige ruimtes cre?ren in uw kofferbak, ideaal om uw hond van de wekelijkse boodschappen te scheiden of twee honden als ze niet de grootste vrienden zijn. Ons assortiment bestaat uit accessoires voor de Jaguar XF, Sportbrake XF, XF Sedan, XJ Sedan, XK Cabriolet, XK8 Cabriolet, XK8 Coupé en het S-Type en X-Type.