• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Jeep

Het Jeep hondenrek is nu beschikbaar bij Travall. Bekijk ons aanbod en als u een Cherokee, Commander, Compass of Liberty heeft, doe dan uw aankoop online en maak u klaar voor een stressvrije reis met uw hond. Uiteraard hebben we ook voor veel andere modellen hondenrekken. Vul de gegevens van uw auto in en wij doen de rest. Een Jeep hondenrek kopen bij Travall is eenvoudig en met scherpe prijzen en een fantastische customer service, wat wilt u nog meer?


Al onze producten worden exclusief voor Travall gemaakt. We zijn leidend binnen onze branche en staan wereldwijd bekend om onze innovatieve Jeep auto-accessoires. Bekijk onze collectie stoelhoezen, speciaal ontworpen om uw stoelen te beschermen tegen vlekken. Voor deze en andere must-haves voor uw Jeep kunt u bij ons terecht.

Uw Jeep hondenrek is een van de beste aankopen die u voor uw auto kunt doen. De wetenschap dat uw hond zijn eigen veilige plekje heeft achterin waar hij zich op zijn gemak voelt is al onbetaalbaar. Terwijl uw hond uitrust na een lange wandeling, kunt u zich concentreren op de weg. Veiligheid is van het hoogste belang en veel van onze producten zijn ontworpen met dit in gedachten.