• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor Jeep

Naast het zijn van een offici?le distributeur van toonaangevende producten van de Amerikaanse Jeep specialist Bestop, hebben we ook ons eigen hondenrek gecre?erd voor dit legendarische voertuig. De eerste ooit gemaakt zit nu in onze bedrijfswagen; de Wrangler JK. We produceren echter hoogwaardige rekken voor het gehele Jeep assortiment, van de Cherokee en Grand Cherokee, tot de Patriot, Commander, Compass, Renegade en Wrangler.


Welk model u ook bezit, het plaatsen van een Travall Hondenrek zal het level van veiligheid aanzienlijk verhogen, op en buiten de weg, voor iedereen die regelmatig reist met losliggende bagage in de achterbak van zijn Jeep. (En wie doet dit vroeg of laat nu niet?). Wanneer u zich realiseert dat veel mensen ieder jaar gewond raken door de losliggende items in hun auto’s bij een botsing, dan wordt een hondenrek een vereiste in plaats van slechts een praktische toevoeging voor een van de auto’s uitgerust met de meeste accessoires. En we bedoelen niet per se zware items, zoals gereedschap, kinderwagens of golf clubs, aangezien zelfs de kleinste objecten ernstige verwondingen kunnen veroorzaken met een hoge bewegingssnelheid. Zelfs items van uw maandelijkse boodschappen of koffers.

We zijn ons ervan bewust dat er veel keuze is op de markt wanneer het aankomt op hondenrekken. Echter geloven we dat geen enkel goedkoop ‘universeel’ type hondenrek onze op maat gemaakte versie kan evenaren op het gebied van stevigheid, betrouwbaarheid en bouwkwaliteit. En hoewel er andere voertuigspecifieke hondenrekken beschikbaar zijn, is het voor een aanzienlijk aantal een vereiste om te boren in het interieur van uw Jeep, wat het uiterlijk ruïneert en uiteindelijk de wederverkoopwaarde negatief beïnvloedt. Enkelen moeten ook professioneel geïnstalleerd worden, wat er voor zorgt dat er veel extra kosten zijn.

U kunt het Jeep Hondenrek van Travall zeer gemakkelijk thuis installeren. We gaan er vanuit dat de meeste mensen het rek ruim binnen 20 minuten kunnen installeren, gebruik makend van de duidelijke en gemakkelijk te volgen instructies. Wanneer uw Jeep niet beladen is, of wanneer u niet reist met uw huisdier, kan het ook net zo gemakkelijk verwijderd worden in slechts seconden.