• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Kia

We hebben hoogwaardige, op maat gemaakte hondenrekken voor alle toonaangevende Kia modellen, inclusief de Sorento, Cee’d, Pro-Cee’d en Sportage. En ze zijn allemaal speciaal ontworpen voor uw specifieke voertuig en het bijbehorende productiejaar. Alle rekken zijn gemaakt van hoogwaardig zacht staal, dat we hebben afgewerkt met een unieke nylon poedercoating, dit maakt ze ultrasterk en krasbestendig. Maar het grootste voordeel van het voertuigspecifieke ontwerp is dat ze ongelooflijk sterk, en dus veel steviger zijn dan de vele universele typen rekken die op de markt beschikbaar zijn. Inderdaad, ze zijn wellicht niet zo goedkoop, maar deze toegevoegde stevigheid kan levens redden.


Ieder jaar raken er honderden mensen gewond door het soort onbeveiligde items die in de meeste auto’s liggen. We hebben het hier over boodschappentassen, bagage, gereedschap, kinderwagens en sportuitrustingen, zoals golf clubs. Als uw Kia betrokken is bij een botsing, dan zal losliggende bagage zoals deze door de auto vliegen met een hoge bewegingssnelheid, dit veroorzaakt mogelijk ernstige verwondingen aan u en uw inzittenden. Omdat onze rekken gewoonlijk een gewicht van 30kg kunnen absorberen met een beweginssnelheid van 80km/h, zult u volledig beschermd zijn. Zelfs plotseling remmen kan gevaarlijk blijken. Dus deze essenti?le accessoire is zeker niet alleen geschikt voor hondenbezitters.

Als u wel een hond heeft, dan zal het rek u de mogelijkheid geven om u volledig te concentreren op de weg, zonder al die afleidingen van energieke huisdieren. En denk eens aan alle tijd en ergie die u niet meer hoeft te besteden aan het schoonmaken van modderige pootafdrukken op de stoelen en bekleding van uw auto.

We hebben onze op maat gemaakte rekken zo ontworpen dat ze erg gemakkelijk thuis geïnstalleerd kunnen worden met slechts standaard gereedschap. Zelfs onze gecompliceerde ontwerpen kunnen geïnstalleerd worden in uw Kia ruim binnen 15 minuten. Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen binnen slechts enkele seconden wanneer het niet gewenst is tijdens een reis. En, in tegenstelling tot vele andere voertuigspecifieke rekken, zijn boren of andere voertuigsmodificaties geen vereiste. Hierdoor zult u niet geconfronteerd worden met dure rekeningen van uw Kia dealer.