• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Kia

Het Kia hondenrek van Travall is de ideale manier om uw hond veilig op zijn plek te houden in uw auto. Als u op zoek bent naar een product dat u gemoedsrust kan geven voor u, uw family en uw hond tijdens het reizen, dan is het Kia hondenrek precies wat u nodig heeft. Gemaakt van hoogwaardige materialen met de mogelijkheid om snel geplaatst en weer uitgenomen te worden, is deze Kia auto-accessoireis een must-have voor elke hondeneigenaar. Kies een Kia hondenrek voor de Sorento, Soul en Sportage. De voordelen zijn onder andere een veiligere rit voor iedereen.


De accessoires op onze website zijn geproduceerd naar de hoogste maatstaven en het overgrote deel is maatgemaakt naar exact het model auto waar u in rijdt. Om te zien of wij een Kia hondenrek voor uw auto op voorraad hebben, klikt u op 'Kies uw voertuig', vul de gegevens in en u ziet direct welke accessoires er zijn. Hierna kunt u eenvoudig uw artikel online kopen.

Een prettige gedachte is dat er geen aanpassingen aan uw auto nodig zijn als u uw Kia hondenrek wilt plaatsen. Bij de eerste montage heeft u standaard gereedschap nodig, zoals een schroevendraaier, maar daarna niet meer. Het mooie van dit product is dat het in enkele minuten uit uw auto gehaald kan worden en teruggeplaatst. Als u dit handig lijkt (en wij denken dat dat zo is), kies dan vandaag nog uw Travall hondenrek voor uw Kia.