Kofferbak Opener

Kofferbak Opener

De Gemakkelijke Kofferbakopener is een perfecte optie om in uw voertuig te hebben, vooral als u met huisdieren reist. De Kofferbakopener bestaat uit een hendel die automatisch de achterklep opent als u deze indrukt. Dit is een handig extraatje als u uw handen vol heeft en toch toegang tot de kofferbak wilt hebben.

 

De Kofferbakopener kan eenvoudig bevestigd worden over de bestaande openingshendels van de achterklep in slechts enkele seconden. De installatie vereist geen voertuigsaanpassingen. Het ontwerp bestaat uit zacht staal met een krasbestendige nylon poedercoating. Kortom, als u opzoek bent naar een ongelooflijk eenvoudige manier om uw kofferbak met een hand of vanuit uw stoel te openen, dan is dit de perfecte oplossing.

 

Het is een ingenieus ontgrendelsysteem wat ervoor zorgt dat u met één hand de twee kofferbakhendels van uw voertuig gelijktijdig kunt openen. De Kofferbakopener is niet alleen ideaal voor huisdieren, maar ook als u wel eens worstelt met grote inkopen of onhandige ladingen, zoals boodschappentassen, pakketten of andere bagage. Als anderen spullen in uw auto willen plaatsen, dan hoeft u alleen maar de hendel in te drukken terwijl de mensen buiten de goederen inladen. In dit geval hoeft u de stoel niet eens te verlaten.