• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall® CargoMat

Kofferbakmatten
Klik hier om kofferbakmatten voor uw auto te bekijken

Travall?CargoMat

De Travall kofferbakmat biedt een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Het reduceert ook weggeluiden en, met zijn verhoogde buitenste rand, voorkomt het ook dat gevallen etensresten of gemorst drinken het interieur van uw auto verpesten. Deze op maat gemaakte Kofferbakmatten zijn voorzien van een langdurige vanille geur en ze zijn volledig compatibel met onze Hondenrekken en Scheidingsrekken.

Kofferbakmat

Wanneer het op het optimaal schoonhouden van de kofferbak in uw auto aankomt, geloven wij dat voorkomen veel beter dan genezen is. Als u van mening bent dat u veel te veel tijd besteedt aan het schoonhouden van uw kofferbak met een stofzuiger, dan kan het een mogelijke oplossing zijn om uw auto uit te rusten met een stevige Kofferbakmat van Travall. Als u denkt aan alle dingen die uw kofferbak verdragen moet, dan is een kofferbakmat wellicht een goed idee. Zwaar gereedschap, de wekelijkse boodschappen, grote kinderwagens, sportuitrustingen en huishoudelijk afval, slechts een paar van de talloze dingen, die wij allemaal vervoeren, die een matloze kofferbak kunnen beschadigen.

Net zoals ons toonaangevende aanbod van Hondenrekken en Scheidingsrekken zijn deze sterke Kofferbakmatten ontworpen en geproduceerd gebruikmakend van de precieze afmetingen van uw auto op het gebied van merk en model. Omdat ze op maat gemaakt zijn kunnen we garanderen dat ze perfect in de achterkant van uw auto zullen passen. Naast de veilige en uitstekende pasvorm, kunnen ze ook erg gemakkelijk verwijderd worden. Als het tijd wordt om ze schoon te maken kunt u ze even afschudden of schoonspuiten indien ze erg vuil zijn. Het design op maat houdt ook rekening met de specifieke lussen en bevestigingspunten van uw auto.

Voertuigspecifieke kofferbakmat
Kofferbakmat van Travall

Tijdens het selecteren van materiaal dat sterk genoeg is om een van de meest kwetsbare gebieden van uw auto te beschermen, hebben we gekozen voor duurzaam rubber voor onze Kofferbakmatten. Dit is sterk en toch flexibel, en komt met een anti-slip oppervlak design. Onze Kofferbakmatten zijn ook voorzien van een verhoogde buitenrand die doorloopt tot alle randen om veilig ongelukkig gevallen eten en drinken vast te houden. We denken dat u dit ook vooral handig zult vinden bij nat weer.

Naast de uitstekende bescherming die ze bieden, is het ook bewezen dat deze hoogwaardige Kofferbakmatten het weggeluid verminderen wanneer u reist zonder een hoedenplank in uw auto. Ze zijn daarnaast ook nog voorzien van een langdurige vanille geur om uw auto net zo fris te houden als hij eruitziet.

Eenvoudig te plaatsen kofferbakmat