Lampbeschermers

Lampbeschermers

Travall biedt een grote verscheidenheid aan lampbeschermers, gefocust op de Land Rover voertuigen. Deze beschermers bieden bescherming voor uw autolampen en voegen een stijlelement toe aan uw voertuig. Uw lampen zijn niet alleen beschermd tijdens een autorit, maar ook daarbuiten. Al onze lampbeschermers zijn geproduceerd op hetzelfde niveau als originele OEM onderdelen.

 

Er zijn twee constructieontwerpen: vervaardigd staal of injectiegespoten kunststof afhankelijk van het model. Door het aanschaffen van onze lampbeschermers koopt u stijl terwijl u investeert in de veiligheid van de inzittenden van uw voertuig door uw lichten te beschermen tegen wegpuin en off-road botsingen. We beschikken over sets voor zowel de voorlichten als de achterlichten. Alle Travall producten zijn ontworpen om gemakkelijk te installeren en onze lampbeschermers zijn hierop geen uitzondering.

 

Onze stijvolle voor en achterlampbeschermers zijn zorgvuldig ontworpen om het uiterlijk van uw Land Rover voertuig te versterken. Ze zijn vervaardigd uit sterk injectiegespoten plastic voorzien van een aantrekkelijke mat zwarte afwerking. De lampbeschermers zijn ontworpen om samen te werken met de originele voertuigbelichting en om de verkeersveiligheid te verhogen. Dit zorgt tevens voor de gemakkelijke installatie. De lampbeschermers vereisen soms een kleine aanpassing aan uw voertuig, maar ze worden uiteraard geleverd met uitgebreide bevestigingsinstructies om een perfecte bevestiging te garanderen.