• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Land Rover

Uw Land Rover is belangrijk voor u en dat is uw hond ook. Die twee samen betekent samen plezier maken in de buitenlucht. Om dit veilig te doen uw hond zijn eigen afgebakende plek in de auto nodig. Met een Land Rover hondenrek beschermt u uzelf, uw passagiers en uw hond. Installeer het Land Rover hondenrek, o.a. voor de Range Rover, 110, Defender en meer in de kofferruimte van uw auto. Uw hond heeft hier de ruimte om te zitten of liggen. Omdat uw spring in het veld niet van zijn plek van kan, kunt u zich concentreren op de weg en daarmee zorgen voor een veilige reis


Het Land Rover hondenrek is slechts een van de vele producten die we online aanbieden. Als u deze combineertmet een Land Rover kofferbakmat, blijft de laadvloer gegarandeerd vrij van modderige hondenpoten en haren. De innovatieve producten van Travall zoals de vloermatten met een toegevoegde vanillegeur om hondengeur te verminderen. We zijn experts in de auto-accessoire branche en denken overal aan, om u een stressvrije, veilige en comfortabele reis te bezorgen.

Voor het Land Rover hondenrek en andere items kunt u een kijkje nemen bij onze gehele selectie Land Rover auto-accessoires.