• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor Land Rover

Land Rovers staan wereldwijd bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid, zowel op als buiten de weg. Travall is ’s werelds toonaangevende producent van voertuigspecifieke hondenrekken, die ook bekend staan om de stevigheid en betrouwbaarheid. Dus, als u op zoek bent naar een hondenrek dat net zo sterk en uitstekend ontworpen is als de Land Rover zelf, kijk dan niet verder.


Van de oudere Land Rover Freelander tot de Discovery, Defender, Range Rover en Evoque, we hebben een uitgebreid assortiment van hoogwaardige Hondenrekken ontworpen, exclusief voor deze legendarische voertuigen. Ieder rek is vakkundig gemaakt in het hart van het Verenigd Koninkrijk. Wij lasercutten en precisielassen hoogwaardig staal, dat vervolgens nylon gepoedercoat is, gebruik makend van een formulie die uniek is voor Travall. Dit geeft onze hondenrekken een aantrekkelijke en ultrasterke afwerking die extreem bestendig is tegen schrammen en stoten.

Omdat onze rekken op maat gemaakt zijn, zijn ze aanzienlijk sterker dan de ‘universele’ typen producten die verkrijgbaar zijn in verscheidene winkels en online. Waarom zou u de uitstraling van het interieur van uw Land Rover naar beneden halen met een inferieure accessoire? Plus, met een steviger rek, bent u beter beschermd tegen de gevaarlijke situaties die kunnen onstaan tijdens het reizen met losliggende bagage in uw voertuig. Wanneer u zich realiseert dat ieder jaar honderden mensen ernstig gewond raken door de dingen die we allemaal in onze auto’s hebben liggen, dan kan er met zekerheid worden gezegd dat het investeren in een op maat gemaakt hondenrek zich loont. En we hebben het niet enkel over zware items, zoals gereedschap, golf clubs of kinderwagens. Zelfs een fles water of een blik van uw wekelijkse boodschappen kunnen schade veroorzaken wanneer ze door de auto vliegen met een hoge bewegingssnelheid. Tijdens een botsing zullen deze items veel zwaarder zijn dan hun originele gewicht wanneer ze stilstaan.

Uiteraard, zoals de naam al doet vermoeden, zijn onze Hondenrekken ook een ideale accessoire voor Land Rover eigenaren die ook een hond bezitten. Allereerst omdat er geen afleidingen meer zullen zijn tijdens het reizen, en met uw huisdier in de achterbak van uw voertuig kunt u zich volledig concentreren op de weg. En het is ook een feit dat het rek een einde maakt aan natte en smerige pootafdrukken die de stoelen en bekleding van uw auto ruďneren.