• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Land Rover

Hoewel Land Rovers synoniem zijn aan avontuur en lange reizen, is er geen reden om uw interieur net zo modderig en nat te laten worden als het exterieur. En het fris en schoon houden van de kofferruimte in uw auto kan een moeizaam karwei zijn, vooral als u huisdieren bezit of regelmatig dingen mee heeft zoals modderige wandeluitrustingen in de achterbak.


Onze Land Rover Kofferbakmatten bieden een volledige bescherming wanneer u die nodig heeft. Ze zijn slijtvast en toch flexibel, dit maakt ze erg gemakkelijk om te plaatsen. En zeker even belangrijk zijn ze ook eenvoudig schoon te maken. Of u nu simpelweg wilt genieten van het rijden in uw voertuig zonder u druk te hoeven maken over de inhoud van uw kofferbak of op zoek bent naar de perfecte manier om er zeker van te zijn dat uw auto fris en schoon is, deze fantastische kofferbakmatten zijn de ideale match voor uw auto.

We hebben matten voor de Freelander, Range Rover, Discovery, Evoque en Range Rover Sport. Allen hebben ze een verhoogde rand om gegarandeerd enige morsingen, van de wekelijkse boodschappen bijvoorbeeld, veilig vast te houden. Ook zijn ze voorzien van een langhoudende vanillegeur en, omdat ze exclusief ontworpen zijn voor het voertuig waarin u rijdt, zal er ook volledig toegang zijn tot de bestaande bevestigingspunten in de achterbak van uw Land Rover.