Lexus Accessoires


Als u rijdt in een Lexus en in het bezit bent van een hond, dan is het onvermijdelijk dat u vroeg of laat uw hond meeneemt in de auto om samen een wandeling te maken. Honden zijn dieren die zorgen voor veel voldoening en voor veel mensen zijn ze onafscheidelijk van de familie. Dit is waar Travall’s selectie van Lexus auto accessoires van pas komt. Een belangrijk punt om te waarborgen wanneer u reist met uw hond is de veiligheid. Ze hebben een plek nodig waar ze veilig kunnen zitten en waar modderige poten die door de auto zwerven geen probleem zullen zijn. De ideale plaats hiervoor is natuurlijk de kofferbak en hier bij Travall hebben we een uitgebreid assortiment van Lexus accessoires dat u helpt bij het verzekeren van een veilige en aangename reis.


Lexus hondenrekken zijn geschikt voor verscheidene modellen. De rekken zijn gemakkelijk te plaatsen en vereisen geen modificaties aan uw voertuig. Plaats en verwijder het eenvoudig indien nodig. Met uw hond veilig in de kofferbak van de auto zullen ze de mogelijkheid hebben om rechtop te zitten en uit het raam te kijken terwijl ze ontspannen.

Een Travall scheidingsrek is de ideale aanvulling op ons hondenrek, met dit rek kunt u gemakkelijk uw hond scheiden van enige bagage in de achterbak. Het is ook perfect om twee honden te scheiden die wellicht niet de grootste vrienden zijn. Uw hond zit niet alleen comfortabeler, het zorgt ook voor een verhoogde bescherming. Net zoals onze hondenrekken, zijn ook deze scheidingsrekken gemaakt van hoogwaardige materialen die verwerkt worden met behulp van de allerlaatste technieken.

Travall is een expert op het gebied van Lexus auto accessoires en we zijn er om u te helpen met het besluitvormingsproces. Onze service is professioneel en we streven ernaar om u te voorzien van de allerlaatste lexus producten. Ons assortiment bestaat uit producten voor de Lexus CT, GS, IS, NX, RX en de SC.