• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Lexus

Travall hondenrekken worden maatgemaakt om in uw Lexus RX of Lexus CT200h te passen en geen ander model. Daarom zijn ze zo simpel te monteren. Volg de eenvoudige en begrijpelijk instructies die we meeleveren, en u kunt in ongeveer 10 minuten klaar zijn. Als u het even niet nodig heeft, is een Travall hondenrek is ook erg makkelijk uit te nemen. Nog belangrijker dan het gebruiksgemak is dat u uw auto veiliger maakt. Met uw hond veilig achterin de auto, of uw bagage, boodschappen en andere lading, afgescheiden van de passagiers ruimte, kunt u zich rustig concentreren op de weg.


Zoals al onze Lexus accessoires, Travall hondenrekken worden gemaakt van de beste beschikbare materialen. In dit geval is dat hooggradig zacht staal afgewerkt met een speciale krasbestendige poedercoating - een handelsmerk van Travall - en een garantie dat u een sterk, duurzaam hondenrek krijgt dat lang meegaat. Als u deze ook nog eens combineert met een Lexus scheidingsrek van Travall, dan heeft u het perfecte systeem om uw hond veilig aan de ene en uw boodschappen veilig aan de andere kant van de kofferbak van uw RX of CT200h te houden.

Wilt u meer weten over Travall’s online aanbod van accessoires, gemaakt volgens dezelfde hoge standaard? We hebben alles van waterproof Lexus stoelhoezen tot Lexus vloermatten die er goed uitzien en uw autobekleding beschermen. Onze vloermatten zijn makkelijk te plaatsen, met alle goede bevestigingspunten, the right fixings, en ze heel makkelijk schoon te maken.