• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Lexus

Exclusief voor de Lexcus RX, CT en de NX, hebben we hoogwaardige hondenrekken gecre?erd die vakkundig ontwikkeld zijn, gebruik makend van de exacte interieur afmetingen van het voertuig waarin u rijdt. De voordelen van een op maat gemaakt Travall product zijn talrijk, niet in de laatste plaats vanwege hun stevigheid. Aangezien de bevestigingsmechanismen van onze rekken rekening houden met het ontwerp van uw voertuig, passen ze beter en zijn ze aanzienlijk robuuster dan de goedkopere, universele typen hondenrekken die gemaakt zijn voor een groot aantal verschillende voertuigen.


Deze sterkte wordt nog belangrijker als u ooit reist met losliggende bagage in uw Lexus. Duizenden mensen per jaar raken namelijk gewond door de alledaagse objecten die we allemaal wel eens in onze auto hebben, in sommige gevallen kan het zelfs fataal zijn. Items als boodschappentassen, sportuitrustingen en gereedschap kunnen ernstige verwondingen veroorzaken wanneer ze door de auto vliegen tijdens een botsing, of zelfs plotseling remmen. Echter, met een Travall rek tussen de inzittenden van de auto en de onbeveiligde bagage in de kofferbak, zullen u en uw inzittenden beschermd zijn; onze rekken absorberen gewoonlijk een gewicht van 30kg met een bewegingssnelheid van 80km/h.

Hondenbezitters zullen ook profiteren van het feit dat, met hun honden op hun eigen plek in de achterbak van de RX, CT of NX, ze veel veiliger kunnen rijden zonder enige afleidingen, hierdoor kunt u zich weer volledig focussen op de weg. Ook zullen er geen pootafdrukken meer aanwezig zijn op de stoelen en bekleding van de Lexus.

Het op maat gemaakte aspect van het Hondenrek betekent dat het zowel snel en gemakkelijk ge´nstalleerd kan worden. U zult duidelijke en bondige installatie instructies ontvangen waarmee u het rek in ongeveer tien minuten kunt plaatsen. Hierbij is er geen sprake van vereiste voertuigsmodificaties en, in tegenstelling tot sommige voertuigspecifieke rekken, kunnen onze gemakkelijk thuis ge´nstalleerd worden. Dit betekent dat u dus niet geconfronteerd wordt met dure rekeneningen van uw plaatselijke Lexus dealer.