• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mercedes Benz

Net zoals Mercedes, hebben we veel aandacht besteed aan de materialen die we gebruiken en de productietechnieken die we inzetten. En we hechten net zo veel belang aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons geval, is het resultaat een hoogwaardig Hondenrek dat op maat gemaakt is, exclusief voor het model waarin u rijdt, of dit nu een Mercedez Benz A-klasse, B-klasse, C-klasse, E-klasse, M-klasse of GLK-klasse is.


Het Travall rek is vervaardigd van hoogwaardig zacht staal dat gelasercut en precisiegelast is en vervolgens voorzien is van een krasbestendige nylon poedercoating in een neutrale grijstint omdat het de meeste kleurenschema’s complementeert. Het kan thuis geïnstalleerd worden in ongeveer 10 minuten en, in tegenstelling tot verschillende andere voertuigspecifieke rekken, vereist het geen boren of andere modificaties aan het intererieur van uw Mercedes.

Het grote voordeel aan het plaatsen van een Travall Hondenrek in uw auto is dat het zal functioneren als een stevige barrière tussen de passagiersruimte en alle losliggende bagage die u misschien in de achterbak van uw auto heeft liggen. Dit kan van essentieel belang zijn omdat losse items ernstige verwondingen kunnen veroorzaken als u betrokken bent bij een botsing. Honderden bestuurders en inzittenden raken ieder jaar gewond door het soort items dat we allemaal wel eens in onze auto’s vervoeren. En we hebben het hier niet enkel over grote items, zoals golf clubs, gereedschap, koffers or kinderwagens. Zelfs kleinere, lichtere voorwerpen, zoals de boodschappen en handbagage kunnen schadelijk blijken indien u ongelukkig genoeg betrokken raakt bij een botsing.

Het bijkomende voordeel voor hondenbezitters van het plaatsen van een voertuigspecifiek Travall rek is dat u vervolgens veilig kunt rijden zonder enige afleidingen. Aangezien uw huisdier veilig in de achterbak van uw Mercedes zal zitten, hoeft u ook geen tijd meer te besteden aan het schoonmaken van smerige pootafdrukken op de tapijten en bekleding van uw auto.