• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mercedes Benz

In een Mercedes Benz rijden is een geweldige ervaring en als u zo'n stijlvolle auto bezit, dan wilt u ook het interieur van uw auto mooi houden en uw passagiers een veilige reis bieden. Een Mercedes hondenrek van Travall is slechts een van de producten die precies met dit in gedachten zijn ontworpen. Door ervoor te zorgen dat uw hond in de kofferbak van uw auto blijft, zorgt u niet alleen voor een veilige plek waar uw geliefde viervoeter kan uitrusten voor en na een wandeling. U beschermt ook uw autostoelen tegen modderige pootafdrukken, hondenhaar en -kwijl waardoor deze schoon blijven.


De Mercedes hondenrekken op onze site zijn geschikt voor verschillende modellen zoals de A klasse, B klasse, C klasse en meer. Als u meer wilt weten over de toepasssing van onze producten in uw Mercedes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam adviseert u graag over een geschikt product voor uw auto. Als u online het voertuigselectieformulier invult met de gegevens van uw Mercedes, dan tonen we u de Mercedes autoaccessoires die passen bij uw auto.

In onze collectie maatgemaakte accessoires vindt u Mercedes stoelhoezen, Mercedes kofferbakmatten en meer. We leveren aan automobilisten die gek zijn op dieren, als ook aan hen die hun auto graag veiliger en stijlvoller maken.