• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Mercedes Benz

Van modderige honden en smerige wandelschoenen tot omgevallen boodschappen en tuinafval – er zijn veel dingen die mogelijk het uiterlijk van de kofferbakvloer in uw Mercedes kunnen ruïneren. Met deze slijtvaste Kofferbakmat van Travall, zult u gemoedsrust hebben en een maximale bescherming tegen vuil en puin dat kan ophopen in al onze auto’s.


Flexibel en lichtgewicht voor een gemakkelijke installatie, en toch erg sterk en slijtvast, onze Mercedes kofferbakmatten hebben een verhoogde buitenrand die veilig enige gemorste vloeistoffen vast zal houden. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken, en komen ze met een aangename vanillegeur die helpt om uw auto fris te laten ruiken voor vele maanden.

We hebben voertuigspecifieke Kofferbakmatten voor de Mercedes C-Klasse, E-Klasse, A-klasse en M-Klasse. In welk model u ook rijdt, u zult een hoogwaardig product hebben gemaakt van een hoogwaardige rubberen samenstelling die niet zal barsten of verkleuren. Alle matten komen met een handig antislip oppervlak en ze spelen een grote rol in het verminderen van weggeluiden en vibraties – vooral handig als u reist met honden in de achterbak. Omdat onze Mercedes matten exclusief gemaakt zijn voor uw auto, zult u nog steeds gebruik kunnen maken van de bevestigingspunten in de kofferbak.