• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mini

De extra beschikbare ruimte in de Mini Clubman en Countryman is ongetwijfeld handig. Maar de mogelijkheid om meer bagage in de achterbak te laden, verhoogt de kans op zeer ernstige gevaren van reizen met onbeveiligde bagage in uw voertuig. Tijdens een botsing, kunnen losse items door de cabine vliegen met een hoge snelheid en met een gewicht dat veel hoger ligt dan het normale gewicht in stilstaande positie.


Deze stevigheid is niet alleen te danken aan de hoogwaardige materialen die we gebruiken, maar ook aan het feit dat dit rek vakkundig ontworpen is, alleen voor de Clubman en Countryman. Dit betekent dat de pasvorm veel bezer zal zijn dan de pasvorm van ieder ander universeel rek ooit. De installatie is ook zeer gemakkelijk. Met enkel standaard gereedschap kan het ruim binnen 15 minuten geplaatst worden. En wanneer u geen rek nodig heeft tijdens een reis, kost het slechts seconden om te verwijderen.

Als u regelmatig reist met een hond in uw Mini, dan zal de plaatsing van een Travall Rek een einde maken aan al die afleidingen waar hondeneigenaren dagelijks mee geconfronteerd worden op de weg. Het zal ook een einde maken aan al die pootafdrukken op uw schone bekleding en tapijten. We hebben gebruik gemaakt van de beste beschikbare materialen voor onze rekken; zacht staal dat we hebben afgewerkt met een sterke nylon poedercoating voor een uitstekende duurzaamheid. We maken tevens gebruik van de allerlaatste productietechnieken, daarom zijn onze rekken gemaakt met behulp van lasercutten en precisielassen.