• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mini

Als u zowel een hond als een fantastische Mini Clubman heeft, dan weten we zeker dat een Travall hondenrek precies is wat u nodig heeft. Niet alleen houdt deze uw hond veilig achterin uw auto, het betekent ook dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over modderige pootafdrukken in uw auto. En ook als u geen hond heeft, dan is een Travall hondenrek nog steeds een van de belangrijkste Mini accessoires waarin u kunt investeren. Het is namelijk de beste manier om de inzittenden te beschermen tegen losliggende lading in de kofferbak, zoals boodschappen of baggage – een belangrijk onderdeel van verkeersveiligheid.


De Mini Clubman hondenrekken die we ontwerpen, produceren en leveren worden alleen voor die specifieke auto gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen, zoals geen ander hondenrek ooit zou kunnen - zonder aanpassingen te hoeven doen aan uw auto. Aangezien ze worden gemaakt van hooggradig staal en gelast gaaswerk, met een unieke krasbestendige coating, geloven wij dat geen ander hondenrek langer meegaat. Verbazend genoeg betekent dit niet dat onze hondenrekken peperduur zijn. U krijgt echt waar voor uw geld.

Andere Travall accessoires voor de Mini zijn onder andere onze slijtvaste naturrubber kofferbakmatten en Mini stoelhoezen, gemaakt van waterproof, ademend nylon.