• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Rubber Matten voor Mini

Het er piekfijn uit laten zien van uw Mini kan soms best een strijd zijn, en vaak tijdrovend. Als u denkt aan al het vuil dat uw auto binnenkomt van buitenaf, is dat geen wonder. Van modder en vuil regenwater tot strooizout en zand. Dus waarom zou u geen geld besparen en waardevolle tijd door een volledige set van hoogwaardige Rubber Automatten van Travall aan te schaffen?


We hebben het hier over Mini automatten omdat iedere set die we produceren specifiek gemaakt is voor het merk en model van uw auto. Daarom is de pasvorm perfect en de installatie zo eenvoudig. We leveren ook op maat gemaakte bevestigingspluggen die aansluiten op de bestaande bevestigingspunten in uw mini – wat verzekert dat de matten niet verschuiven. Dit kan erg gevaarlijk blijken als de mat van de bestuurder onder een voetpedaal vast komt te zitten.

We hebben ook een vernuftig antislip patroon bovenop de mat geplaatst, terwijl de verhoogde rand slim al het vuil vasthoudt dat u met zich meedraagt op uw schoenen, tevens houdt het ook alle gemorste vloeistoffen vast, van bijvoorbeeld een flesje frisdrank.

Hoewel onze scherp geprijsde Mini Automatten gemaakt zijn van een stevige en duurzame rubberen samenstelling, zijn ze ook flexibel genoeg om eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Daarnaast zijn ze voorzien van een aangename, langhoudende vanillegeur.