• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mitsubishi

De Mitsubishi ASX, Outlander en Shogun zijn fantastische auto’s. Dus waarom zou u inleveren op deze uitstraling door een inferieure accessoire te installeren? Als u op zoek bent naar een accessoire die speciaal ontworpen is specifiek voor het merk en model van uw auto, dan denken we dat dit hoogwaardige Hondenrek zeker geschikt is voor u. Het is zeer gemakkelijk te installeren en het kan thuis geplaatst worden in ongeveer tien minuten. Dus geen dure rekeningen meer van uw lokale dealer. En de installatie vereist geen enkele aanpassingen aan uw Mitsubishi, in tegenstelling tot enkele voertuigspecifieke rekken.


Het Travall Rek is een resultaat van design innovatie en uitgebreide technische expertise. Het is gecre?erd, gebruik makend van de allerlaatste productietechnieken – inclusief lasercutten en precisielassen – en de beste beschikbare materialen, in dit geval zacht staal, dat we hebben afgewerkt met een ultrasterke nylon poedercoating die extreem krasbestendig is.

Hoewel onze rekken een ideale accessoire zijn voor hondenbezitters (aangezien ze een einde maken aan de afleidingen terwijl u rijdt en de modderige pootafdrukken op uw tapijten en bekleding), zijn ze ook essentieel voor Mitsubishi eigenaren die regelmatig reizen met losliggende bagage in hun voertuigen. Wanneer u zich realiseert dat vele bestuurders en inzittenden ieder jaar ernstig gewond raken door het soort alledaagse items die we allemaal in onze auto hebben, dan is dit rek een cruciale toevoeging. Het biedt u gemaksrust wanneer u reist met items zoals bagage, boodschappentassen, sportuitrustingen en gereedschap, het zal een stevige barrière vormen tussen uw bagage en de inzittenden van uw auto.

Dus ook al is ons rek niet het goedkoopste Mitsubishi accessoire, het staat wel voor een goede investering in de veiligheid voor de bestuurder en de inzittenden. Hoewel universele typen hondenrekken goedkoper kunnen zijn, geloven we dat ze de stevigheid van onze op maat gemaakte rekken niet kunnen evenaren, die gewoonlijk items met een gewicht van 30kg met een bewegingssnelheid van 80km/h kunnen absorberen.