• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Mitsubishi

Zoekt u een Mitsubishi hondenrek? Heeft u een product nodig dat duurzaam is, gemaakt van hoogwaardige materialen en verkocht voor een betaalbare prijs? Wilt u het hoogste niveau van klantenservice ervaren en plezier hebben van een product dat wordt geleverd met een levenslange garantie? Als u al deze vragen heeft beantwoord met ja dan heeft Travall precies het juiste voor u. Kijk bij onze Mitsubishi auto-accessoires en u vindt alles wat u nodig heeft om uw auto klaar te maken voor een veilige en plezierige rit.


Het Mitsubishi hondenrek is ontworpen om zowel de bestuurder als zijn hond te beschermen in de auto. Als uw hond veilig achter in de auto zit, dan kan hij niet door uw auto heen springen en uw zicht belemmeren. Het is uiterst belangrijk dat de bestuurder zich te allen tijde op de weg kan concentreren en wij geloven dat ons Mitsubishi hondenrekken u hierbij kan helpen.

De ASX, Outlander, Pajero en Shogun hebben elk hun eigen Mitsubishi hondenrek, dat eenvoudig gemonteerd kan worden. Voor de eerste installatie volstaan simpele gereedschappen. Hierna kan het hondenrek zonder gereedschap uit de auto worden genomen en weer teruggeplaatst. Wat wil een mens nog meer?

Als u wilt investeren in meer producten om uw reis aangenamer te maken, kijk dan eens bij Mitsubishi scheidingsrekken , die we ook online aanbieden bij Travall. Deze accessoires zijn perfect voor mensen die meer dan één hond hebben of die hun hongerige viervoeter graag willen scheiden van de tas met boodschappen.