• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Mitsubishi

De kofferbak van de Outlander is vrij ruim. Hoewel dit erg handig is als u veel bagage in wilt laden in de achterbak van de Mitsubishi, is het niet zo praktisch wanneer u veel tijd moet besteden aan het proberen schoon te houden van uw voertuig. En dat is waarom onze Outlander Kofferbakmatten zo’n goede investering zijn – het bespaart u tijd en het biedt een fantastische bescherming tegen de vele dingen die mogelijk het uiterlijk van de grote koffervloer kunnen ruďneren.


Ze zijn gemaakt gebruik makend van de exacte afmeting van uw specifieke model. Dus we kunnen een perfecte pasvorm garanderen – iets wat u niet zult krijgen met de goedkopere universele matten. Met behulp van een geavanceerde rubberen samenstelling hebben we een Mitsubishi mat gecre?erd die slijtvast is en toch flexibel en lichtgewicht. En het zal niet barsten of verkleuren. Tevens is het afgewerkt met een antislip oppervlak en een verhoogde rand die het doorlekken van gemorste vloeistoffen naar het onderliggende tapijt zal stoppen.

Vanwege het op maat gemaakte ontwerp van onze Kofferbakmat, zult u nog steeds toegang hebben tot alle bevestigingspunten op de vloer in de kofferbak van uw Outlander. Het betekent ook dat het zeer gemakkelijk te installeren is en net zo snel te verwijderen wanneer u het schoon moet maken – dit kan gedaan worden door ze af te kloppen of de tuinslang erop te houden. Al onze matten zijn ook voorzien van een langhoudende vanillegeur om uw Mitsubishi net zo goed te laten ruiken als dat hij eruitziet.