• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Kofferbakmatten voor Nissan

Wanneer u denkt aan alle voorwerpen die u in de kofferbak van uw Nissan heeft, is het haast onvermijdelijk dat vroeg of laat een ongeluk zal gebeuren, of dit nu een lek is van de wekelijkse boodschappen of modderige afdrukken van laarzen na een wandeling in het land. Als u dit meest kwetsbare gebied wilt beschermen, dan kan het plaatsen van een slijtvaste Nissan Kofferbakmat van Travall zo maar de oplossing zijn.


Het fantastische aan onze kofferbakmatten, naast de stevigheid en flexibiliteit, is het feit dat ze op maat gemaakt zijn specifiek voor uw auto. In ons assortiment voor Nissan hebben we kofferbakmatten die exclusief geproduceerd zijn voor de Qashqai en X-Trail – dit geeft u een veel superieurdere pasvorm dan de goedkopere, universele matten terwijl u nog steeds gebruik kunt maken van de handige bevestigingspunten op de kofferbakvloer van uw Nissan.

We hebben matten gecre?erd van een hoogwaardige rubberen samenstelling die vele jaren mee zal gaan zonder te barsten of verkleuren. Om uw auto net zo goed te laten ruiken als dat hij eruitziet, hebben we onze matten voorzien van een langhoudende vanillegeur. Al onze kofferbakmatten komen met een verhoogde rand ontworpen om enige gemorste vloeistoffen veilig vast te houden.