• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Rubber Matten voor Nissan

Wanneer u Nissan rubber automatten aanschaft van Travall, kunt u verzekerd zijn van de kwaliteit, duurzaamheid en, met een vernuftige verhoogde buitenrand die ontworpen is om vuil en vloeistoffen vast te houden, hun vermogen om het interieur van uw auto er piekfijn uit te laten zien. U kunt er ook verzekerd van zijn dat ze niet zullen passen op een ander model naast die van u – dit geeft u een perfecte pasvorm. Dit komt doordat iedere rubber mat van ons geproduceerd is met behulp van de exacte specificaties van uw auto. Dus, in tegenstelling tot verscheidene ruim beschikbare ‘universele’ automatten, zullen onze perfect aansluiten op het interieur van uw Nissan – of dit nu een Qashqai of Juke is.


Onze Nissan automatten zijn vakkundig geproduceerd van een slijtvaste hoogwaardige rubberen samenstelling die ook licht en flexibel is. Het is tevens duurzaam en zal zeker niet barsten of verkleuren zoals sommige goedkopere matten. Doordat onze matten gebruik maken van de bestaande bevestigingspunten in uw auto, zullen ze ook niet verschuiven, wat mogelijk gevaarlijk kan zijn.

Wanneer u een Nissan rubber automat aanschaft, zullen we er zeker van zijn dat een van de eerste dingen die u op zal vallen, naast de kwaltieit, de aangename vanillegeur is. Dit komt omdat we al onze matten voorzien hebben van een langhoudende geur om ook uw auto fris te laten ruiken.