• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor Opel

We hebben op maat gemaakte Hondenrekken voor Opel Zafira, Insignia, Astra, Mokka, Antara en Meriva. Ons assortiment van hoogwaardige Hondenrekken wordt voor de precieze maten van uw auto gemaakt, dit verzekert een perfecte pasvorm die levens kan redden. Bij een botsing of plotseling remmen kunnen op het eerste gezicht ongevaarlijke items ernstige verwondingen veroorzaken. We hebben het hier over het soort items dat iedereen vroeg of laat wel eens vervoert, zoals boodschappentassen, sportuitrustingen, gereedschap of kinderwagens.


Tijdens een botsing kunnen deze voorwerpen door de auto vliegen met een gewicht dat veel hoger ligt dan het originele gewicht tijdens een stilstaande positie. Ieder jaar raken honderden mensen ernstig gewond door deze voorwerpen, waarbij sommige gevallen fataal blijken. Met ons rek, wat een stevige barričre vormt tussen de passagiersruimte en de achterbak, zult u beschermd zijn tegen deze gevaren. Dus, ondanks de naam ‘hondenrek’, is het rek ook een essenti?le toevoeging voor uw Opel wanneer u zich zorgen maakt over de veiligheid van u en uw inzittenden op de weg.

Als u wel een hond heeft, dan zal het rek er voor zorgen dat u zich weer volledig kunt concentreren op de weg, met uw trouwe vriend in de achterbak zonder enige afleidingen. Ook zult u geen last meer hebben van modderige poten op de bekleding of stoelen van uw auto, nadat u en uw hond een lange wandeling hebben gemaakt.

We zijn ons ervan bewust dat er verscheidene goedkopere alternatieven op de markt zijn. Veel van deze rekken vereisen echter onooglijke modificaties aan uw voertuig, dit zal de wederverkoopwaarde negatief beďnvloeden. Aangezien ons rek op maat gemaakt is en rekening houdt met het ontwerp van uw auto, zijn boren of andere modificaties aan het voertuig geen vereiste. Dit betekent ook dat het rek zeer gemakkelijk te installeren is. We gaan er vanuit dat het ruim binnen 15 minuten geplaatst kan worden. En, indien niet gewenst tijdens een reis, kan het ook weer net zo gemakkelijk verwijderd worden in slechts enkele seconden.