• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Opel

Met een Opel Kofferbakmat zult u in staat zijn om het interieur van uw kofferbak te beschermen tegen alledaagse slijtage die gebruikelijk is bij dit gebied. Ontworpen specifiek voor het Opel model waarin u rijdt, zullen onze kofferbakmatten perfect passen, zonder enige ruimte ongedekt te laten. We hebben matten voor de Insignia, Astra, Meriva, Mokka en Zafira tegen een scherpe prijs. Eenmaal op zijn plek, zal deze beschermende laag het ophopen van fijn stof voorkomen, door te werken als een waterdichte barrière tussen de boodschappen of bagage en het interieur van uw voertuig.


Gemaakt van hoogwaardig rubber, kan de Opel kofferbakmat zowel hoge als lage temperaturen verdragen en het is voorzien van een vanillegeur. Het materiaal is geribbeld wat zorgt voor een betere grip wanneer voorwerpen bovenop de mat geplaatst worden. Als u op zoek bent naar een Opel accessoire om uw auto te beschermen, zult u er ongetwijfeld een vinden bij Travall.

Onze Opel kofferbakmatten zijn multifunctioneel en zullen bestand zijn tegen allerlei soorten externe factoren. Als u in het bezit bent van een hond en ze graag meeneemt in uw auto, is de enige plaats waar modderige poten zullen komen de kofferbakmat, dit kan eenvoudig schoongeveegd worden indien nodig.