• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Peugeot

Van de Peugeot 208, 308, 508, 3008, 2008 en 5008, we hebben een uitgebreid assortiment gecre?erd van hoogwaardige op maat gemaakte hondenrekken voor de gehele Peugeot familie. Allemaal zijn ze vakkundig geproduceerd, gebruik makend van hoogwaardig zacht staal dat is gelasercut en precisiegelast en vervolgens afgewerkt is met een ultrasterke nylon poedercoating die uniek is voor Travall. Voor deze duurzame, krasbestendige coating hebben we een neutrale grijstint gekozen, die de kleurenschema’s van de meeste moderne interieurs zal complementeren. Wat de pasvorm van het rek betreft, het is specifiek ontworpen voor de Peugeot waarin u rijdt, wat betekent dat het eruit zal zien alsof het direct uit de fabriek kwam met uw auto.


Aangezien het Travall Rek voertuigspecifiek is, is het ook zeer gemakkelijk te installeren. U heeft geen specialisten nodig van uw dichtsbijzijnde Peugeot dealer en u kunt het rek plaatsen in ongeveer 10 minuten, gebruik makend van gereedschap dat u vrijwel zeker thuis heeft liggen. In tegenstelling tot enige andere op maat gemaakte rekken, vereist het geen modificaties aan het voertuig. Dit voorkomt onooglijke boorgaten in het interieur, wat uiteindelijk de herverkoopwaarde van uw auto negatief kan beïnvloeden.

Als u een hond heeft, dan betekent dat met het installeren van dit rek, uw dieren veilig op hun eigen plek in de achterbak van uw Peugeot kunnen zitten – wat een einde maakt aan die afleidingen terwijl u rijdt en smerige pootafdrukken op uw schone bekleding en tapijten. Maar veel belangrijker is de rol die het Travall Rek kan spelen in het beschermen van u en uw inzittenden tegen de gevaren van rijden met losliggende bagage.

Statistieken laten zien dat ieder jaar honderden mensen gewond raken, sommigen fataal, door het soort items dat we allemaal wel eens bij ons hebben in onze auto’s. Tijdens een botsing, of zelfs plotseling remmen, kunnen items zoals boodschappentassen, gereedschap en bagage vooruitschieten met een hoge bewegingssnelheid, en met een gewicht dat veel hoger ligt dan hun originele gewicht in stilstaande positie. Maar door dit rek te plaatsen, zal er een sterke barrière zijn om de impact van dit soort items tegen te gaan. Dus, in tegenstelling tot vele andere Peugeot accessoires, kan deze daadwerkelijk levens redden.