• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Renault

Travall biedt voor verschillende Renault modellen een hondenrek dat perfect past. U kunt één van onze hoogwaardige Renault hondenrekken voor uw auto kopen voor een prijs waar u van onder de indruk zal zijn. Bezoek ook eens onze selectie Renault bumperbeschermers, geproduceerd voor de immer populaire Megane.


We hebben een aantal Renault hondenrekken die speciaal gemaakt zijn om in een heel scala modellen te passen. Uiteraard produceren wij deze voor Renault Clio, Megane, Scenic en meer. Als u er graag opuit trekt met uw hele familie, inclusief uw trouwe viervoeter, dan zorgt het plaatsen van een Renault hondenrek in uw auto ervoor dat de reis minder stressvol is. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de hond uit enthousiasme door de auto springt tijdens de reis. We produceren onze Renault hondenrekken zelf en maken ze naar een hoge standaard van robuuste materialen. U hoeft niks aan uw auto aan te passen om het Renault hondenrek in uw auto te plaatsen, aangezien deze speciaal is ontworpen voor uw model Renault.

Nadat u onze verschillende Renault hondenrekken heeft bekeken, moet u zeker ook een blik werpen op de innovatieve Renault stoelhoezen die wij hebben. Deze zijn een speciaal ontworpen designed product en zorgen ervoor dat uw autostoelen er splinternieuw uitzien terwijl u ze beschermt tegen beschadigingen, van honden of anderzins.