• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Renault

Deze hoogwaardige Kofferbakmat is op maat gemaakt exclusief voor uw specifieke model van Renault, dus u kunt er zeker van zijn dat het perfect zal passen in uw Mégane. Ook is het snel en gemakkelijk te plaatsen, het is ontworpen op zo’n manier dat u nog steeds toegang zult hebben tot alle bevestigingspunten in de kofferruimte van uw voertuig – dit is een groot voordeel ten opzichte van het ontwerp van ‘universele’ typen producten.


Onze Renault Mégane Kofferbakmatten zijn vervaardigd van een stevige rubberen samenstelling die ook lichtgewicht en flexibel is; dit geeft u bescherming voor vele jaren zonder verkleuringen of barsten. En het is gemakkelijk te verwijderen, ook zult u het eenvoudig vinden om schoon te maken, klop ze simpel even af of houd de tuinslang erop.

Al onze Mégane Kofferbakmatten zijn uitgerust met een antislip patroon en ze zijn voorzien van een aangename langhoudende vanillegeur die het interieur van uw Renault fris zal laten ruiken voor vele maanden. De Travall kofferbakmat komt ook met een unieke verhooge buitenrand die het doorlekken van enige morsingen tot de onderkant van uw kofferruimte zal voorkomen.