• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Renault

Renault rubber automatten van Travall zullen u een onge?venaarde bescherming geven tegen een scherpe prijs. Van de Renault Clio en Captur tot de Mégane en Scénic, van de Laguna tot de Renault Kangoo, we hebben rubber automatten voor de meeste modellen. Ongeacht in welk model u rijdt, zult u ondervinden dat onze matten ideaal zijn voor uw auto. In tegenstelling tot de goedkopere rubber matten die gemaakt zijn voor allerlei voertuigen, zijn die van ons specifiek voor uw auto geproduceerd.


Dus ze zullen de vorm van uw interieur weerspiegelen en een veel beter level van bescherming bieden tegen ongewild afval en puin zoals strooizout, grind en zand. De verhoogde buitenrand van de mat zal ook veilig enige gemorste vloeistoffen vasthouden die in uw auto terecht kunnen komen, zoals vuil regenwater of gemorste frisdranken. Met pluggen die aansluiten op de bestaande bevestigingspunten in uw Renault, zullen ze gegarandeerd niet verschuiven of verstrikt raken onder de pedalen.

Het duurzame rubber van onze automatten is voorzien van een aangename vanillegeur die uw autro extra fris zal laten ruiken, wat we vooral bruikbaar vonden als u in het bezit bent van dieren. Omdat ze licht en flexibel zijn, zijn ze ook gemakkelijk te plaatsen en verwijderen om ze vervolgens eenvoudig schoon te maken.