• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall?Mats

Onze rubber matten zijn sterk en duurzaam en hebben bewezen het interieur van uw auto te beschermen tegen slijtage. Maar ze zijn ook lichtgewicht en flexibel, en omdat ze op maat gemaakt zijn, passen ze veel beter dan een universele matten set. Uw auto blijft er van binnen netjes uitzien met een opstaande rand die ervoor zorgt dat wat er geknoeid is op de mat blijft liggen en bestaande schade wordt aan het oog onttrokken.

Rubber automatten

Travall rubber vloermatten zijn gemaakt van slijtvast natuurrubber dat bijzonder lang meegaat, zonder te barsten of verkleuren. Ze zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor uw model auto, zodat u zeker kunt zijn van een perfecte pasvorm. De goedkope 'universele' vloermatten zijn hier simpelweg niet mee te vergelijken.

Hoewel extreem sterk, zijn onze op maat gemaakte rubber matten lichtgewicht en erg buigzaam. Hierdoor zijn ze erg eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig weer uit te nemen om even uit te kloppen of af te spoelen.

Rubber automatten van Travall
Houdt uw auto schoon

Modderige laarzen, geknoeide frisdrank, pekel of andere viezigheid kunnen uw interieur niet meer verpesten. Daarnaast zorgen ze er ook nog voor dat al bestaande slijtage of vlekken aan het oog worden onttrokken én ze dempen duidelijk hinderlijk weggeluid. We weten dat losliggende, slecht passende automatten gevaarlijk zijn tijdens een autorit. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat die van ons stevig op hun plek blijven. Dit komt doordat ze geleverd worden met bevestigingspluggen die passen op de bestaande bevestigingspunten van uw auto; nog een ander voordeel van een op maat gemaakt product. Er zijn echter ook Travall matten voor voertuigen zonder deze bevestigingspunten. Deze hebben sterke rubberen nopjes aan de onderkant, die verschuivingen van de matten tegengaan.

Al onze op maat gemaakte rubber vloermatten hebben een uniek, stijlvol bandenprofiel-patroon, plus een opstaande rand die ervoor zorgt dat vuil en vocht op de mat blijven liggen en niet op uw vloer terecht komen. Ze worden als complete set geleverd voor de voorstoelen en de achterbank en hebben een prettige, lang houdende vanille geur.

Voertuigspecifieke rubber automatten