• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall?Divider

Dit hoogwaardige Scheidingsrek is de ideale aanvulling op onze Hondenrekken. Het helpt u niet alleen bij het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto, het is ook erg handig voor het scheiden van dingen die u niet wilt combineren in uw kofferbak; uw hond en de boodschappen bijvoorbeeld. Of modderige wandelschoenen en bagage.

Hoogwaardig scheidingsrek

Het mooie aan onze Scheidingsrekken, naast de perfecte bouwkwaliteit, is dat ze specifiek gemaakt zijn voor de auto waarin u rijdt. En het is dit aspect van het design wat een perfecte pasvorm garandeert. Of u zich nu zorgen maakt over de verkeersveiligheid, ruimte wilt cre?ren voor een of meerdere honden of extra ruimte wilt maken voor gereedschap, sportuitrusting, kinderwagens en andere voorwerpen, ons specifieke Scheidingsrek vergroot de effici?ntie van de achterbak van uw auto en het helpt u met het garanderen van een aangename reis. In tegenstelling tot veel universele scheidingsrekken, biedt deze u ook een pasvorm die niet rammelt.

Het duurt ongeveer 15 minuten om het Travall Hondenrek te installeren. Maar in die korte tijd kunt u uw auto uitrusten met extra bescherming die een cruciale rol kan spelen wanneer u betrokken bent bij een verkeersongeval. De Travall Scheidingsrekken zijn gemaakt van precisie laser gesneden stalen buizen en gelast gaas en ze zijn afgewerkt met een sterke, anti-kras metallic grijze nylon poedercoating die exclusief gebruikt wordt door Travall.

Voertuigspecifiek scheidingsrek
Travall scheidingsrek voor kofferbak

Nadat u het juiste Travall Hondenrek heeft bevestigd in uw voertuig, past het Scheidingsrek eenvoudig op het Hondenrek. Opmerking: het Scheidingsrek kan alleen gebruikt worden in combinatie met ons Travall Hondenrek. Wees u er ook bewust van dat u de hoedenplank niet kunt gebruiken indien het Scheidingsrek bevestigd is. Behalve het feit dat er geen gereedschap of aanpassingen nodig zijn om het Scheidingsrek te plaatsen, zorgt dit er ook voor dat het rek eenvoudig te verwijderen en herplaatsen is tijdens uw reis binnen enkele seconden. Dit geeft de bestuurder vele flexibele mogelijkheden in het gebruik van de laadruimte.

Dus, of u nu uw laadcapaciteit van uw achterbak wilt maximaliseren, uw huisdier van andere goederen wilt scheiden of op zoek bent naar extra veiligheid tijdens uw reis, dit is echt een essenti?le accessoire.

Makkelijk te installeren scheidingsrek