• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor SEAT

Als u overweegt een van de goedkope, universele typen hondenrekken in uw SEAT te plaatsen, willen we u graag even op het volgende wijzen. Het plaatsen van een inferieur rek kan gevaarlijk zijn voor u en uw inzittenden. Dit komt omdat de ‘universele’ rekken doorgaans niet stevig genoeg zijn om het proces van onbeveiligde bagage tijdens een botsing tegen te gaan. Dit is belangrijk wanneer u zich realiseert dat ieder jaar honderden mensen gewond raken, sommigen ernstig, door items die we vroeg of laat allemaal wel eens bij ons hebben in de auto. We hebben het hier over voorwerpen die op het eerste gezicht ongevaarlijk lijken zoals boodschappentassen en bagage, die door de cabine van de auto vliegen met een hoge bewegingssnelheid in het geval van een botsing. Met zwaardere items, zoals gereedschap en golf clubs, kunnen de verwondingen zelfs nog erger zijn. Echter, met een Travall Rek geïnstalleerd, zal er een barrière zijn om de inzittenden van de auto te beschermen.


Als u ook een hond heeft, en jullie reizen vaak samen, dan zult u zelfs nog meer voordelen ondervinden aan het installeren van een hoogwaardig op maat gemaakt rek. Denk eens aan al die keren dat u samen met uw hond terugliep na een lange wandeling, waarna hij volledig over alle stoelen in de auto sprong met zijn moderrige poten. Met dit rek hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de stoelen van uw SEAT. En, als uw hond bijzonder energierijk is, zullen er geen afleidingen meer zijn terwijl u zich volledig probeert te concentreren op de weg.

We hebben hondenrekken gecre?erd voor een breed scala van SEAT modellen, van de Alhambra,Ibiza en Leon, to de Altea en Mii. Allen zijn ze geproduceerd met hoogwaardig zacht staal, waarover we een ultasterke nylon poedercoating hebben geplaatst, hiervoor is gekozen vanwege de bewezen bestendigheid tegen krassen. Het rek komt in een aantrekkelijke grijstint waarvan we overtuigd zijn dat het de interieurs van de meeste moderne voertuigen complementeert.

Het plaatsen van ons Hondenrek kan niet gemakkelijker zijn. Door de duidelijke en volledig geïllustreerde instructies te volgen, kunt u het eenvoudig ruim binnen 15 minuten plaatsen. U kunt dit thuis doen waardoor u niet geconfronteerd zult worden met dure installatierekeningen van uw garage of Seat dealer.