• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor SEAT

Ontdek het Seat hondenrek dat we aanbieden aan onze klanten via de Travall website. U zal onder de indruk zijn van de kwaliteit en de innovatieve uiterlijk van onze Seat auto-accessoires als ook van hun prijskaartje. Koop een Seat hondenrek online en geniet van de voordelen zoals een veilige reis terwijl uw hond rustig op zijn plek ligt. Neem ook een kijkje bij onze Seat kofferbakmatten.


We hebben een collectie Seat hondenrekken voor verscheidene modelen zoals de Seat Altea, Ibiza, Exeo en meer. Een Seat hondenrek kan gemakkelijk ge´nstalleerd worden zonder professionele ondersteuning en ze kunnen net zo makkelijk uitgenomen worden als u eens zonder hond op pad gaat. We ontwerpen en produceren onze Seat hondenrekken met hoge kwaliteit materialen zodat u er zeker van kan zijn dat u waar voor uw geld ontvangt. U zal zich volledig op de weg voor u kunnen concentreren, met uw hond die zich veilig genesteld heeft in de kofferbak, zonder dat hij door de auto kan springen en u afleidt van het autorijden.

Als ons Seat hondenrek u bevalt, neemt u dan ook een kijkje bij onze SEAT vloermatten we have. Ze passen in een aantal verschillende modellen en zorgen ervoor dat uw auto makkelijk schoon te houden is.