• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Skoda

Met de Skoda als een uitstekende keuze qua voertuig voor bestuurders die waarde hechten aan de belangrijke combinatie van stijl, kwaliteit en waar voor uw geld, hebben we zelfs nog meer hondenrekken gecre?erd voor auto’s van deze steeds populairdere fabrikant. Momenteel hebben we hoogwaardige rekken voor de Skoda Octavia, Fabia, Superb, Yeti, Roomster en Citigo. Deze zijn allemaal speficiek voor de auto waarin u rijdt ontworpen, en er is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht staal dat gelasercut en precisiegelast is en vervolgens afgewerkt is met een nylon poedercoating die exclusief ontwikkeld is voor Travall. Dit maakt het rek erg stevig en extreem bestand tegen krassen.


In tegenstelling tot goedkopere, universele typen rekken die gemaakt zijn om te passen in verscheidene typen auto’s van veel verschillende fabrikanten, zijn die van ons exclusief ontworpen en geproduceerd voor het voertuig waarin u rijdt, zelfs tot aan het productiejaar. Dit maakt ze niet alleen gemakkelijk om te installeren (wat ongeveer 10 minuten duurt) maar ook veel sterker. En dit is heel belangrijk wanneer u uzelf en uw inzittenden wilt beschermen tegen de aanzienlijke gevaren van reizen met losliggende bagage in uw Skoda.

Iederen jaar raken veel mensen ernstig gewond door de alledaagse items die we allemaal wel eens bij ons hebben in onze auto’s. Tijdens een botsing, kunnen voorwerpen als gereedschap, bagage en zelfs de wekelijke boodschappen ernstige schade veroorzaken als ze door de auto vliegen met een hoge bewegingssnelheid. Zelfs plotseling remmen kan al leiden tot voorwerpen die vooruitschieten. Met een stevig Travall Rek geďnstalleerd in uw auto, zult u beschermd zijn voor iedere reis die u maakt. Echter, als u besluit het rek niet nodig te hebben tijdens een bepaalde reis, kan het verwijderd worden in seconden, hetzelfde geldt voor het terugplaatsen, dit gaat net zo snel.

De voordelen voor hondenbezitters zijn ook duidelijk. Met uw huisdier veilig in de achterbak van uw Skoda, zult u geen last meer hebben van afleidingen terwijl u rijdt, wat erg handig is als uw hond groot is of zeer energierijk. En denk eens aan alle tijd die u niet meer hoeft te spenderen aan het schoonmaken van uw bekleding en tapijten nadat ze weer eens onder de smerige pootafdrukken zitten.