• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Skoda

Travall produceert hoogwaardige auto-accessoires voor u, zoals onze Skoda hondenrekken. U zal onder de indruk zijn van onze scherpe prijzen die we hanteren voor al onze producten, inclusief de Skoda hondenrekken. We hebben een ruim aanbod van Skoda auto-accessoires die u online bij ons kunt aanschaffen. Kijk ook bij de Skoda scheidingsrekken die we hebben. Deze bieden u de mogelijkheid uw kofferruimte in twee delen te scheiden, om uw hond en uw boodschappen of bagage uit elkaar te houden.


Sommige honden houden niet van autoreizen. Met ons assortiment Skoda auto-accessoires proberen we dit zo prettig mogelijk te maken voor uw hond en voor uzelf. U zal zich op de weg kunnen concentreren zonder bang te hoeven zijn dat uw hond door de auto springt, met één van onze Skoda hondenrekken. Gemaakt van hoge kwaliteit materialen, bieden we u een levenslange garantie op al onze hondenrekken. We hebben een Skoda hondenrek voor onder andere de Fabia, Octavia en Superb.

Nadatu u bij onze Skoda hondenrekken heeft gekeken, kunt u ook nog een kijkje nemen bij de rest van onze Skoda car accessoires range. Zo zijn er ook kofferbakmatten en vloermatten van Travall voor uw Skoda beschikbaar.