• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Kofferbakmatten voor Skoda

Of u nu rijdt in een Skoda Octavia, Superb, Yeti of Roomster, we denken dat u deze Travall kofferbakmatten de perfecte manier zult vinden om de achterbak van uw auto in de beste conditie te houden, vrij van schade, vuil en gemorste vloeistoffen die kunnen voorkomen bij een onbeschermde kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn ontworpen en geproduceerd om te passen in welk model van Skoda u ook heeft. Dit betekent dat ze vele voordelen hebben ten opzichte van de goedkope ‘universele’ matten, niet op de laatste plaats het feit dat ze extreem gemakkelijk te installeren en verwijderen zijn, dit is vooral handig als ze schoongemaakt moeten worden.


Hoewel geproduceerd met een stevige rubberen samenstelling, zijn ze ook lichtgewicht en flexibel. De matten bestaan uit een combinatie van een antislip oppervlak met een unieke verhoogde rand die verzekert dat enige gemorste vloeistoffen veilig vastgehouden worden binnen de voering, zonder door te lekken naar de bagageruimtebodem.

Als u in het bezit bent van een huisdier, zult u misschien ook graag willen weten dat onze Skoda kofferbakmatten voorzien zijn van een aangename langhoudende vanillegeur die ervoor zorgt dat uw auto fris zal ruiken voor een lange periode. En ze zijn ontworpen op zo’n manier dat u nog steeds volledig toegang heeft tot de bestaande bevestigingspunten in de kofferruimte van uw Skoda.