• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Skoda

Skoda rubber matten van Travall zijn gemaakt van een slijtvaste rubberen samenstelling die lang mee zal gaan, zonder te barsten of verkleuren. Wellicht is het beste van alles dat ze speciaal voor uw model gemaakt zijn, of dit nu een Octavia, Fabia, Superb, Yeti, Roomster of Skoda Rapid is.


We hebben de afmetingen van uw specifieke Skoda gebruikt en hiermee wordt rekening gehouden bij de productie van de matten, dit garandeert een perfecte pasvorm – zeker veel superieurder dan de ruim beschikbare universele typen matten. Een groot voordeel hiervan is dat onze matten extreem eenvoudig te plaatsen zijn.

Onze rubber matten zijn gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen indien schoonmaken vereist is, dit kan gedaan worden in slechts minuten. Ze zijn voorzien van een aangename vanillegeur waardoor uw auto voor een aanzienlijke tijd fris zal blijven ruiken en om vuil en enige gemorste vloeistoffen die perongeluk gemorst worden of binnengehaald worden van buiten, zoals smerig regenwater, op te vangen, heeft iedere mat ook een verhoogde buitenrand. In tegenstelling tot sommige goedkopere Skoda automatten, die verstrikt kunnen raken onder het gaspedaal en rempedaal, zullen deze stevig op hun plek blijven. Dat komt doordat ze komen met op maat gemaakte pluggen om ze op hun plaats te houden. Het enige wat u hoeft te doen is ze aan te sluiten op de bestaande bevestigingspunten in uw auto.