Stootbalken

Stootbalken

Het Travall stootbalkenassortiment is ontworpen om uw voertuig meer stijl te geven en grotere voertuigen gemakkelijker toegankelijk te maken, als de stootbalk gecombineerd wordt met een treeplank. We leveren stootbalken in roestvrij staal of zwart gecoate afwerkingen.

 

Al onze sets worden geleverd met twee stootbalken, montagebeugel en volledige bevestigingsinstructies. Afhankelijk van het merk van uw voertuig heeft het product specifieke bevestigingsbeugels om een gemakkelijke installatie van de balken te garanderen. Toegang tot de onderkant van het voertuig is benodigd, daarom is een redelijk niveau van bodemvrijheid noodzakelijk. Sommige accessoires hebben een goede kennis van gereedschap nodig. Natuurlijk moet veiligheid altijd topprioriteit zijn bij het werken met auto's.

 

De stootbalken zijn ontworpen om uw voertuig te verbeteren en ze zijn beschikbaar in een aantal combinaties van stijlen: ĽOptie 1: Zwarte gecoate stalen stootbalken zonder treeplanken ĽOptie 2: Zwarte gecoate stalen stootbalken met treeplanken ĽOptie 3: Roestvrije stalen stootbalken zonder treeplanken ĽOptie 4: Roestvrije stalen stootbalken met treeplanken *Deze opties variŰren voor de fabrikant van uw auto. Gelieve eerst te zoeken op uw auto om de beschikbare opties voor uw auto vast te stellen.